Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COLORS

Nu har jag bestämt mig. Nu kör jag på svarta byxor & ljusgråa i mocka till våren, även kjolarna. Jag tror blekrosa blir för svårsålt, även fast jag själv skulle vilja ha ett par i garderoben.

Så nu blir det ljusgrått och svart. Hoppas ni gillar det =)

// I’ve decided to go with black and light grey for the suede pants and skirt for spring, I think faded pink is too hard to sell. Even tho I want them my self but this is business you know.

12736144_10154504612463906_1829443842_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jag tycker också att svart och grått är det bästa färgvalet. Jag skulle kunna tänka mig att köpa båda plaggen i båda färgerna, men kommer nog va tvungen att välja tyvärr :b Tycker dock det är lite synd på den rosa färgen, speciellt kjolen skulle jag vilja ha i rosa. Typ som denna (http://lisaplace.se/2015/08/28/powder-suede-pink/)men gillar din modell bättre!
  Men annars är ett tips att ta in den i en mer smutrosa färg till hösten. Bl a Valerie visade mycket av den färgen på sthlm fashion week nu senast, tror det kan bli en trendig färg både i vår och höst! 🙂
  Älskar dina kläder och längtar tills de finns att shoppa! Så duktig!! 🙂

  Sofie 2016-02-16 16:08:22
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Tack för feedback. Jag har lite planer på fler rosa grejer, röda också. Sett mycket av det hittills men vill våren. Bra ide med blekrosa till hösten, inte ens tänka på. Tack!! 🙂 Stor kram!!!!

   Sanne Alexandra 2016-02-16 19:15:10
   Svara
 • Hej sanne! Bra val med svart och grått, kommer säkert vilja ha båda!! Kommer de göras i äkta mocka? (Hoppas) och hyr kommer längden vara? Anpassas alla kläder efter dig? Jag är 180cm och om jag ska ha tex blanca byxan vill jag ju ha den hellång på mig (typ till golvet) men så är de ju på dig. Hur kommer mocka byxan vara? Bootcut el skinny (hoppas skinny) tack på förhand och för en bra blogg! Kram från sverige

  Caroline 2016-02-15 17:40:30
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!