Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JOSIESWALL

Bloggtips!

Jag har följt Josefines blogg år i många år just nu. Jag började läsa den för några år sedan och gillade hennes sätt att tänka på, hon känns så varm. Jag följde även hennes blogg under tiden hon hade det tufft och blev väldigt berörd. Jag fastnar ofta för bloggar som jag känner oavsett shopping, inredning och skönhet har ett djup. Jag behöver lite text och en personlig touch och det är precis vad den här bloggen har. Hon skriver ofta som sin lilla familj och jag är imponerad över hur hon precis som alla andra mammor hinner med allt. Super woman!

Hon är ett par åldre än mig och jag har ”följt” med på hennes resa genom förlovning, giftermål, kids, flyttar os.v så det känns som vi känner varandra jättebra haha. Precis som ni många säkert känner med mig! Det är så mysigt.

Så, om ni vill läsa om en fru till en fotbollsspelare som bor i Grekland med sin familj som har en känsla för stil och inredning och fina, varma texter. In och kika HÄR!

// I want to tell you about a blog I really like. Josefine lives with her family in Greece because of her mans football career. If u want to read about shopping, interior, beauty but also about her family life go HERE.

Berg_0152 MG_3326

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!