Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY VALENTINES

12735893_10154502094718906_636023210_n
Blev väckt av en mysig kille i morse som skulle iväg på match. Åt en frukost i detta fina vädret (som dock är iskallt) med Jacobs föräldrar som är här på besök. Nu har jag precis bokat bord till kvällen, Valentines i NYC är ganska packat. Idag har nog varenda restaurang fått möblera om till tvåor! Vi ska i alla fall ut och äta vi fyra men först ut? Dagsmatch. Devils – L.A Kings. Ska bli så roligt!

Ha en underbar dag alla ni, sprid lite extra mycket kärlek <3

// J woke me up early this morning before his game and gave me this beautiful flowers. Happy Valentines! Just made a reservation for tonight, everything is pretty much full. Date night.. Now we are going to the game, its gonna be so much fun. Devils – La Kings. Excited!! <3 Have a good day, give everybody some extra love.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!