Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORK OUT ROUTINES

Ni är en del som kommenterar och frågar om min träning. Ni undrar främst hur jag tränar och hur jag märkt resultat?

En sak innan jag börjar skriva glöm inte att försök hitta balans. Försök hitta en bra rutin på kost, sömn, ditt välmående, din träning det är det som ger resultat. Man kan inte hets-träna sig glad utan försök hitta DIN balans dom DU trivs med, vi är alla olika så här kommer MIN story och mina tankar. Vi är alla så himla olika och så länge du är nöjd och inte jämför dig med andra och har hittat din balans kommer du inte ens behöva fundera över hur du ska leva, för du har hittat det. Man kan inspireras men försök att hitta ditt välmående, det betyder inte att bara för att man tränar 5 dagar i veckan och äter nyttigt så mår man bra, känn efter vad som passar dig och hur du mår. Försök att tyck om dig själv, ditt liv och dina rutiner för glädje bidrar med hälsosam respons. Ingen hets, du ska leva med din kropp hela livet så hitta något du kan leva med och som du mår bra med.

Från tidigare: Jag har helt ärligt, med handen på hjärtat inte haft så bra rutiner på min träning sedan jag gick på gymnasiet. Jag dansade absolut varje dag i skolan på College i L.A men jag dansade men var inte så fokuserad, var där och tog dansklasser och var mer sugen på att upptäcka världen och lära känna människor. Från att jag var 3-21 dansade jag balett men även en massa andra danser. Från att jag var ca 10 så tränade jag minst 4 dagar i veckan och på gymnasiet tränade jag totalt ca 20 timmar i veckan och ibland mer, helt galet nu i efterhand, särskilt när jag ibland inte fått till ens 20 minuter vissa dagar i perioder. Ibland när jag halkade av banan med att träna tänkte jag ”Jag sitter alltså i princip 24 timmar om dygnet, har jag inte ens tid med 30 minuter? Då har jag suttit 23,5 h” Inte för att jag kanske alltid satt så mycket men när jag jobbade på Style By Tyra tex satt jag vid datorn hela dagarna och sitter mycket vid datorn nu också.

Hur som helst. Jag är van att träna mycket och senaste åren har jag haft perioder, vissa perioder har jag varit duktig och kommit in i det men oftast inte mer än någon månad. Nu är första gången jag tränat väldigt bra. Jag har tidigare ljugit för mig själv om att jag tränat på bra haha.

Hur tränar jag? Nu är det faktiskt första gången jag känner att jag verkligen kommit in i det och mår SÅ bra. En vän sa till mig ”men det kanske är för att du mår så bra nu och är så himla stabil som du kommit igång igen” Jag vet inte men jag känner i alla fall ett sug över att röra på mig på ett nytt sätt. Jag provar allting nu. Jag kör väldigt mycket yoga, provade olika former av pilates förra veckan, körde ett pass på crosstrainern igår, går promenader, tänkte prova boxas, dansar, kör barre- klasser, spinningklasser, tabata. Jag är bara sugen på att variera och röra på mig eftersom suget finns här! Mina favoritpass är yoga, barre, dans, tabata och pilates. Yoga kan jag inte leva utan längre, jag blir så lugn och det är skönt för huvudet.

Hur känner jag och ser resultat? Förra veckan provade jag 6 olika pass, det ger såklart resultat, varierad träning ger resultat. Jag blir även hungrigare, piggare, får en enorm ego-boost, känner mig starkare, hårdare och känner mig bara starkare mentalt. Jag har bra grund och lätt att bygga muskler så kroppen svarar fort och det glädjer mig, det peppar men främst så mår jag bättre i huvudet, jag ser på mig själv på ett annat sätt i spegeln, berömmer mer än surar över att jag inte rör på mig.

Har jag några speciella mål? Ja att så länge jag orkar och är frisk ska vara aktiv. Jag vill vara den som går ut och springer på semester, det har hittills aldrig hänt haha, eller jo en gång men jag var så otränad och fick håll och gick hem och mamma trodde jag hade blivit bortrövad när pappa kom hem själv för att jag vek av.

Jag vill helt ärligt bara alltid röra på mig, det är vi ju skapta för, jag älskar att vara aktiv jag är verkligen född med mycket energi. Jag vill ha träning som en naturlig del av mitt liv som jag alltid tidigare haft, det känns som jag. Jag känner stor skillnad på att vara aktiv och att inte vara det. Till utseende? Jag vill varken gå upp eller ner i vikt eller ändra det ena eller andra. Jag tränar inte för att få en sådan mage eller slanka ben. Jag har inga som helst specifika mål utan jag vill känna mig stark, pigg och såklart snygg. Jag känner mig snyggare när jag tränar, rumpan blir lite putigare och kroppen hårdare. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte hade någonting alls med utseendet att göra men över lag så är det mest känslan, jag kan träna 3 gånger och tycka att jag ser resultat i spegeln så för mig är det psykiskt och mår jag bra i huvudet så utstrålar jag att jag tycker om mig själv. Fokusera mer på era huvuden, era tankar och hur ni mår det är det som lyser igenom. Jag vet att när jag känner mig stabil, stark, har kontroll och duktig så är jag pigg, glad och utstrålar bra energi och självförtroende, så vill jag ha det. Jag vill även leva så länge jag bara kan och genom träning och kost kan man komma långt, jag vet att det är mycket gener och så vidare men om jag kan göra någonting för att förbättra min hälsa och mitt levande kommer jag att göra det, då har jag i alla fall gjort det jag kan =)

Hoppas ni fick svar på era frågor. Ställ gärna fler i inlägget här om ni undrar något! Glöm inte ”Your happiness of your reflection of your health”

01f6739d6f2e1d022f49939debeae984_980x0_c_85_ns_v4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!