Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIFE OVER HERE

I morse insåg jag att vi varit här nu sedan den första veckan i September, vi har varit här i snart 6 månader. Hur fort går inte tiden? Det är helt galet. Vi åker ju hem om minst 2 månader (sista matchen spelas 9e April så om dom inte går vidare kommer vi i April) och går dom vidare till slutspel så blir vi kvar längre som längst till i Juni om dom skulle gå hela vägen. Har vänner som vill hälsa på i April och vi kommer ju inte veta förrän då hur länge vi blir kvar men hoppas att det går att lösa! =) Har en vän som vill hälsa på och det vore så roligt för när jag var 16 var jag i NY första gången och då var jag och hälsade på just henne, det vore så roligt att uppleva NY tillsammans nu, 10 år senare.

Vi får lägenheten i Sverige 1a maj och det enda vi vet är att så fort vi vet hur långt killarna går vill vi ta en vecka till solen innan vi åker hem, som bara uppladdning. Åka iväg och bara tokslappa i en vecka. Vi får se, tiden kommer i alla fall gå så fort dit, jag kan inte förstå att vi kanske är i Sverige om 2,5 mån? Så kul! Ser framför mig hur vi är och myser i Eskilstuna, hur vi hänger med vänner i Stockholm och hur vi börjar leva ett vanligt liv hemma under ett par månader men med nära avstånd till alla <3

Jag trivs väldigt bra här, jag har ju inte direkt varit bortskämd med att vara nära min familj och vänner så är ganska vän vid att vara ute på språng så att flytta var inte en överdrivet stor förändring. Jag flyttade första gången när jag var 16 eller jag började gymnasiet i en annan stad så jag var borta hela veckorna och så fort jag tog studenten flyttade jag till L.A och sedan dess har jag inte bott nära mina nära och kära förutom i våras så det ska bli superkul att komma hem i vår och vara hemma till i höst. För mig är detta roligt just nu, jag får både få uppleva världen med J och även få vara nära min familj och mina vänner andra halvan av året. Det är jag glad över! <3 Men tillbaka till hur jag trivs här – Jag känner mig verkligen inte så långt bort från hemma, jag känner mig ganska nära, det kan vara tack vare alla sociala medier och all teknik, det är ju så lätt att hålla kontakten men också för att NY är en så välbesökt stad och vi även haft så mycket besök. Om inte vi har besök så är det alltid folk man känner eller är bekant med i staden. Jag trivs också väldigt bra med J, han har fått mig att känna mig så hemma och han har verkligen som han sa åt mig innan ”Jag ska göra allt för att du ska trivas” det har han verkligen gjort, han försöker verkligen alltid få mig att känna mig hemma och gör allt för att jag ska må bra. Det är en så fin egenskap och jag uppskattar allt han gör och honom så mycket! Jag hade lite hemlängtan igår kväll men när vi gick och la oss så kände jag mig tacksam över mitt liv, vi samarbetar så bra också och minsta lilla oro jag har vad det än gäller så lugnar han ner mig på någon minut. Men lite hemlängtan då och då är ju inte så konstigt =) det klart man saknar sina nära!

Tog en bild utifrån vardagsrumsfönstret nu, jag sitter vid matbordet och skriver till er och jobbar och stannade upp en sekund och såg hur fint floden reflekterade i byggnaden nedan, så vackert. Den största byggstenen till lycka är verkligen tacksamhet, glöm inte bort det. Vi måste alltid komma ihåg vad vi är tacksamma för <3 Just nu är jag tacksam för precis allting i livet, allt. Om jag skulle tänka efter och gräva ner mig finns det säker saker som jag skulle kunna hitta att inte vara lika glad över man jag fokuserar inte på dom sakerna.

Vi ses i Sverige i vår!!

// Just realized that we have been here almost 6 months now. Its insane how time flies. I also realize this morning that we are going home in like 2,5 months. It all depends if they make it to play off. We will see but it is going to be so much fun to come home to Sweden! We get the apt on May 1st. What we know is that right after they are done playing here we are gonna go somewhere to the sun for a week, just relax and then go back to Sweden. Im so grateful for my time here, its so crazy to call this ”my home” too now. J has really tried to make me feel home and he is so good with me, he really wants me to enjoy my life here too. He makes me so happy! I am working right now and I just stopped for a minute and looked out and it is a beautiful day today, its so beautiful how the river reflects in the house right outside. What a wonderful thursday. Im gonna finish work and then go to a Yoga class in a bit. Have a wonderful thursday you too, don’t forget to be grateful, that is the most important thing.

12674303_10154495030663906_321914865_n-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!