Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IN GARDEN

Så, en liten dagens innan jag åkte till Madison Square Garden. Tvättställ från Ikea om någon undrar haha!

Jag mötte upp tjejerna på arenan och så kikade vi matchen ihop. Jag sa ju senast ”nu vann killarna på vår hemarena så nu kan Rangers få vinna på eran” Ångrade mig ganska snabbt men det blev en vinst för dom på hemmaplan. 2-1 till Rangers.

Well well. Ikväll är det match igen så jag ska bocka av en massa jobb nu framför datorn, laga lunch tills J kommer hem, träna och sedan åka dit ikväll och titta. Idag så ska dom hissa upp Martin Brodeurs tröja i taket, han ska hyllas idag så det ska bli lite kul. Jag kommer nog vara den som gråter mest och känner till honom minst.

Nu ska jag fakturera, välja tyger, godkänna tyger, skicka in gamla produkterbilder på gamla plagg (kommer sälja av mitt gamla lager online!!) ta fram nya plagg, maila en fabrik angående bikinis jag kommit på att jag vill göra och lite sådant. Hörs senare <3
// So the game in Garden last night. I told the girls ”Since the guys won in Prudential Rangers can win now at your arena” Changed my mind but it happened, 2-1 to Rangers. It was fair tho! Tonight Devils play again and they are also going to honour Martin Brodeur. Now I need to get a lot of work done, busy tuesday. Talk later <3

12713906_10154490263008906_49162074_n12665897_10154490262073906_57002240_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che