Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY DAY

Så hur har min dag sett ut? En sovmorgon till 9, lite förmiddagsjobb, tvättat, städat, varit på poweflow yoga (med världens träningsvärk) kollat Keeping up with the Kardashians, napat i soffan, beställt hem thaimat, bäddat rent i sängen och nu sitter jag och hejar på Devils. J gjorde mål rätt tidigt i matchen och petade även in den en gång till men domaren tyckte inte att pucken var inne, så irriterande. J var svinarg och jag blev lika förbannad i soffan, jag är verkligen högljudd här hemma haha!

Just nu står det i alla fall 2-2 så hoppas dom trycker dit den, 1.36 kvar, jag tror det kommer bli förlängning och straffar. Jag brukar ha rätt =)  Men nu när jag skrivit ut det har jag väl förmodligen inte det, I will let u know i morgon. Jag kände på mig att J skulle göra mål idag. Jag har själv en sådan supervecka, jag skrev ju till er igår att ”Nu händer det!” och jag vaknade i morse och hade fått ett mail som var riktigt härligt för SanneAlexandraShop så när jag skickade mailet till farmor och J så sa dom båda samma sagt ”Vad lustigt du sa ju igår att det händer nu” Tror det vänder för honom nu, inte för att det har gått dåligt för någon av oss men tror att det är nya tider nu, har bara en så sjukt bra känsla. Peppar peppar… Men hard work pays off alltid.

J landar i natt så jag tänkte att vi ska äta frukost ihop i morgon. Mysigt, längtar efter honom. Har sovit så dåligt dessa två nätter. Nu i natt drömde jag att jag och Amanda Schulman var så arga på Alex Schulman för han hade målat om i vårt hus (vi tre hade ett hus tydligen) och han hade målat sjukt fult så vi var riktigt förbannade hahaha. Alltså VA? Skönt att det förmodligen blir slut på sjuka drömmar i natt. Vad kommer allt ifrån?

Nu ska jag maila lite med Hongkong, höstkollektionen är igång. SPÄNNANDE! Hit me om ni har något i åtanke ni tänker på till hösten, inte för att jag tror att ni tänkt så långt ännu kanske för det har inte jag men nu när jag säger det kanske något ploppar upp! Puss på er.

Old picture in one of my best-sellers, this is my Trenchcoat ‘Adele’

// So what have I been up to today? I slept in til 9, went to poweflow yoga even tho I was so sore, been cleaning, doing laundry, working, ordered thai food, had a nap while watching Keeping up with the Kardashians and now Im watching Jacobs game. He scored early in the game and now it’s 2-2 and I have a feeling its gonna be 3 against 3 and then shoot out. Im usually right, believe me but now when I told u im prob gonna be wrong, ill let u know tomorrow! I just have a feeling. J arrives tonight, yay. Finally, have been sleeping so bad and have had the wierdest nightmares so he just have to come home!! Already longing for breakfast w him tomorrow morning! Now I need to start with my fall collection, so tough. If u have anything In mind for fall, let me know. I dont think u have been thinking about fall yet but because I almost haven’t but now when I mentioned it, let me know if there is anything you think I should design. Xo xo

7de0a2ef7657d7661e93465c2b1fc6d3_980x0_c_85_ns_v4

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Skulle älska om du släppte Alice topp med långa ärmar!!! Det är min favorit topp och jag har den i båda färgerna. Men skulle kännas så clasic med långa ärmar. Älskar dessutom janni kostymbyxorna i svart och skull älska dom i någon beige färg. Kram på dig

  Jonna 2016-02-05 09:31:27 http://Www.nouw.com/jonnavikstrom
  Svara
 • Jag äskar den här toppen från Club Monaco, skulle gärna se någonting med liknande skärning och material, så cleant och snyggt!!

  http://clubmonaco.borderfree.com/product/index.jsp?productId=68719126

  Fanny 2016-02-05 08:02:19
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!