Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPRING 16 – PREVIEW

Jag kommer göra flera släpp nu i vår. Så peppad! Jag har börjat jobba med en till leverantör i Turkiet. Mitt första släpp kommer nu i Mars och kollektionen består av två mockabyxor lite inspirerade av Balmains samarbete med H&M, två kjolar liknande den från Balmain nedan också i mocka. Jag kommer köra på både grått och blekrosa i både byxorna och kjolarna. Släpper även två tishor i linnematerial i svart och vitt, perfekt modell på tishorna. Jag släpper även en ”Michael Jackson jacka” i marinblått med massa schyssta detaljer.

Vad tror ni? Jag längtar ihjäl mig.

// Im going to launch a lot of news this spring. So excited! First collection that I launch is coming in March, Im working with a new factory now in Turkey so it’s super excited. Im launching two suede pants in grey and light pink, I also launch two skirts that are inspired from the one from Balmain on the picture, also in grey and light pink. I also launch two perfect tshirts in black and white. And also something I have wanted to launch for a long time a ”Michael Jackson blazer” its gonna be so dope.

sa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • En beige hade inte heller varit fel

  Lillan 2016-02-07 13:21:18
  Svara
 • Sån jacka vill jag ha!

  Lillan 2016-02-07 13:20:45
  Svara
 • heja dig Sanne!! <3

  a 2016-02-05 08:08:28
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che