Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPOTTED!

Jag deltar ju inte på modeveckan i Stockolm i år men håller däremot koll via datorn.

Jag fick ju ett infall och gjorde min vårkappa i den där konstiga lila färgen, gick enbart på känsla. Trodde på den bara! Såg igår på Michael Fornis blogg att Stylein släpper kappan nedan till hösten. Kändes bra och se att dom tänkt samma färg på en kappa. Då känns det som att man är med i matchen =) Viktigt! Så roligt i allafall.

Längtar tills jag släpper min. Har valt färg nu i alla fall- tack till alla er som involcerade er på facebook, instagram, sms och här. Jag valde färg #8!

// Since I cannot be a part of fashionweek in Stockholm right now Im going thru pictures instead to get inspired from all the Swedish designers. It was funny beacuse I just picked that purple color for my waterfall coat by accident, I just saw it, fell in love and decided to go for it. Now when I was surfing around on interent I saw on Michaela Forni put up a picture of a coat that Stylein is showing up for their F/W 16, made me happy since I have the exact same color on my coat. Feels good that they had the same feeling as me. Ego-boost =) And btw, for the other color, I choosed color #8. Thanks for helping me!!

12647793_10154476474053906_1418516910_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!