Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IF IT DOESN’T CHALLENGE YOU – IT DOESN’T CHANGE YOU

Idag har jag en sådan där riktig pepp-dag. I morse lyssnade jag på 6 avsnitt av Framgångspodden. Så sjukt peppande! Hade sedan bestämt mig för att köra ett grisigt pass på gymmet, körde ett tabatapass och svetten rann. Min tröja var helt dyngsur och jag har verkligen svårt för att svettas, har aldrig i hela mitt liv haft lökar under armarna haha!! Det är sant, jag kan bära en ljusgrå tshirt i Thailand när det är som varmast liksom, på den nivån.

Det var i alla fall extremt jobbigt och som alltid, skönt efter, just där och då var det allt annat än skönt. Nu har jag surplat i mig en grön smoothie och duschat. När jag gick hem från gymmet spöregnade det, jag fick verkligen springa i regnet. Det var ganska skönt ändå, jag kände hur regnet piskade i ansiktet men det är ändå en lite härlig känsla att vara ute i regn. Är det för att det är skönt att komma in? Jag vet inte. Nu har jag i alla fall duschat länge och varmt. Kröp ner under täcket en snabbis för att skriva till er. Ska fixa mig i ordning nu och åka in och mysa med Mitra & Bella, vi tänkte slå oss ner på något ställe i regniga NYC och äta och mysa. Jag har så mycket energi idag så jag behöver prata av mig lite, jag kan inte vara hemma, ensam ikväll. J är på bortamatch!

Jag tror att det är nu det händer förresten, jag känner det. Det är mycket som vänder nu! Jag tror att SA-shop händer nu, det är mycket kläder på ingång och jag känner i hela kroppen att det är bra grejer på g att hända. Så peppad!

// Today im so so excited about everything, about life, my job, everything. I was listening to Framgangspodden, its a podcast that I love. There is this guy who interviews different inspiring business people, I listened to five sections today. Ah! After that I went to the gym for some tabata, oh my god, it feels god now but man….. when I was in there, I wanted to cry. Gosh! I was so so wet and Im not the person who sweats a lot, like nothing. When I was walking home it was pouring outside, it was a great feeling tho, there is something about beeing out in the rain. Now I just took a long, warm shower. Gonna get ready now to go in to the City, me, Mitra & Bella are going to sit down at some cafe and eat and just hang out for hours. Just what Im in the mood for. I just have a great feeling in my body now, I think its happening, I just feel that big things are going to happen with Sannealexandrashop. Let’s do this!

12650382_10154476885458906_650722046_n 12666240_10154476885418906_1578886706_n 12660216_10154476885383906_683536164_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!