Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THAT LEATHER.

Jag tänkte köpa en ny skinnjacka snart. Jag har bestämt mig för att köpa en av Anine Bing och dom har precis fått ut några nya modeller, alla dom jag provade runt jul som dom reade var lite för stora, misstänker att dom var fel modell. Jag är ganska liten och har inte så mycket axlar så jag behöver ha en ganska smal modell, helst lite slim runt midjan så att jag inte försvinner. Oversize är något jag inte klär i!

Jag har hittat två stycken nya modeller nu som inte ser så oversize ut, jag ska springa in och prova dom i helgen på hennes butik i West Village men vill ha er hjälp. Butiksbiträdet sist jag var där talade om att det kom nyheter i vår så ska se om detta var allt.

Vilken modell gillar ni bäst? Den första är ju super plain, inga speciella detaljer utan väldigt stilren och klassisk. Vet inte om jag gillar att det är ett skärp på den?Eller är det kanske det som gör den? Den andra jackan är det lite mer detaljer på  (se ärmarna) men fortfarande enkel och stilren, det var den jag drogs mest till när jag tittade först men har ändrat mig, har blivit helt kär i den första! I och med att det är äkta skinn och dom kostar lite mer så vill jag ju kunna ha den ett tag. Som jag sa i tidigare inlägg, jag är expert på att spara kläder och plockar fram vissa kläder efter flera år an användning så denna ska hänga med ett bra tag!! =) Var gärna smakråd nu girls!

// Which one do U like the most? I am going to get a new leather jacket from Anine Bing  but since its real leather and It cost a little more I want to be able to wear it for a while, not get sick of it. First I liked the second jacket most but I think I changed my mind….. Help me girlsss!! =)

AB10-010_FRONT_ANINEBING_1024x1024 AB10-010_1024x1024 AB10-003_FRONTOPEN_ANINEBING_1_1024x1024 AB10-003_PRODUCT_ANINEBING_1024x1024

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Röstar på nummer ett – superfin!

  Anna 2016-02-03 20:24:26
  Svara
 • Röstar på nr 1! 🙂

  Michaela 2016-02-02 19:59:47
  Svara
 • Nummer 1 skulle jag säga, kör nästan alltid på klassiskt som bas då jag också använder mina kläder länge:) Hellre roliga accesoarer!

  Isabelle 2016-02-02 18:56:01
  Svara
 • Båda var riktigt snygga men nummer två är mer du! 😉

  Klara 2016-02-02 16:53:50
  Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Ja alltså jag kände det först men tog nummer 1 nu, eller ska prova den. Fick en känsla av att den är mer klassisk 🙂 ska prova iaf! tack!! kram!

   Sanne Alexandra 2016-02-04 05:42:11
   Svara
 • båda var supersnygga!!!! =) svårt val, men om du vill att den ska hålla i många år hade jag nog satsat på den första. riktigt klassisk! =)

  emma 2016-02-02 16:46:16
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!