Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEARING SANNEALEXANDRA

Janni Delér, Nicole Falcani, Annica Englund & Kristin Sundberg. Det värmer i kroppen när så fina tjejer bär mina kläder. Det gör mig stolt! Det är roligt att se så inspirerande tjejer mixa och matcha som dom vill, det inspirerar mig till att bära min egen design på nya sätt också.

Ni hittar alla kläderna HÄR.  Om ni undrar något över storlekar och så är det bara att kommentera.

// Such inspiring women wearing my clothes, makes me proud. Shop HERE.

jannijanni< janniii nicole nicole1 annica1 annnica kristin kristin1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!