Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STRAIGHT HAIR

Det är roligt hur vi kommunicerar, ni och jag. Någon av er tyckte att jag skulle ha mittbena igen, provade det första kvällen på semestern sedan efter det hade jag det varje kväll. Ni skulle nog veta bättre vad jag passar i än jag själv, ni är definitivt modigare än vad jag är i alla fall. Jag kör på samma kort jämt så det är bra att ni pushar den här torrisen ibland haha. Tack! Ni kan båda tipsa om var jag ska hitta en hylla jag letat efter och tala om hur jag ska ha mitt hår, förstår ni hur bra jag har det?

Jag har då inget fall på mitt hår what so ever, mitt hår är spikrakt och ni kan säkert lista ut vad jag tycker om det haha. Man vill alltid det man inte har! Hur som. Frisyren nedan: Tvätta, borsta, föna, klart. Det ser i alla fall välvårdat ut och jag trivdes i det så ska nog mixa lite bena nu, spexigt va!

// Its funny how we communicate, u readers and me. U told me you thought I should have my hair parted in the middle so I tried it our first night in Bahamas and after that I wore it like that every night. You have great ideas, I’m so boring, always doing the same thing with my hair, not that this is super crazy but still. So since i have super straight here I just wash it, brush it and dry it and voila!

12650539_10154472236393906_572493496_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Tyckte att något såg annorlunda ut men kunde inte lista ut vad! Men wow vad snyggt!!

    Nina 2016-02-03 22:10:11
    Svara
  • Jaaaa, sjukt snyggt med mittbena o rakt hår!

    Julia 2016-02-01 20:21:40
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!