Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PLACE TO CALL HOME

Det är ju en klyscha av en anledning- borta bra men hemma bäst.

Detta är första gången jag åker iväg från mitt hem här. För mig är ju hemma Sverige och nu var det första gången jag skulle hem till mitt hem här borta, det var lite lustigt. Så mysigt att vara hemma i alla fall, jag känner att jag behöver Februari, inte för att jag går på semester i Mars direkt men från Mars blir det mycket som händer så jag känner att Februari är en bra månad att ladda batterierna och förbereda allt, det är en rätt trist månad över lag så jag ska knega på med allt jobb och ligga i med träningen. I Mars börjar nyheter släppas och vädret kommer att bli finare så det känns skönt med yttligare en månad av lite kyla, förstår ni känslan? Förmodligen är det bara för att jag har en del som måste göras innan Mars som jag känner så.

Det är i alla fall som jag sa skönt att vara hemma. Vi har ju två hem nu, J har ju haft två hem länge, detta är ju hans sjätte år här borta men det här är första gången jag börjar känna att vi bor på två ställen. Hur som helst, i morse när vi vaknade var jag och handlade, nu är kylen påfylld och jag ser fram emot att laga middag hemma i kväll efter yogan. Det är verkligen variation som gör livet härligt! Nu ska jag fortsätta packa upp, tvätta, lägga en vår-order, svara på lite fler mail och dona. En måndag helt enkelt efter en superhärlig semester, tack min älskade för världens härligaste fyra dagar. Dessa dagar kan verkligen vara mina topp fyra dagar i livet, han gör mig SÅ glad och vi kompletterar varandra så himla bra. Jag har sagt det förut men han överträffar sig själv hela tiden, jag får inte nog av honom. Trivs så bra med honom.

Nu ska jag slänga ihop en omelett och återgå till kaoset här hemma. Har förresten svarat på era kommenterar =) Puss!

// Always a good feeling to be back home. This is the first time I’m away from ”home” I always feel that Sweden is my home but I’m starting to realizing I have to homes now. J is use to this life since this is his sixth year here. I like it tho, just a weird feeling with two homes in two totally different countries and cities. Now I’m gonna unpack everything, do laundry, work, place another spring/summer order and later I’m going to yoga. Feels good to be back home and cook and go back to routines, its the variety that makes life i think. See u later!!

12650465_10154472459093906_104500768_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!