Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BATHINGSUIT

Igår bad jag denna fina baddräkten från Nakd Swimwear. Länk HÄR. Så fin och bra modell! Gillar den massor. Kommer att bära den med höga jeansshorts över i Spanien i sommar. För er som undrar över storlekar så bär jag en XS och den sitter som en smäck. Solglasögonen köpte J på någon marknad i Soho, runda med genomskinliga bågar, tipp topp.

Hur kul tror ni jag tycker det är att fota i denna miljön här? Har ju en fotograf jag samarbetar med i NY och det är svinkul men det har varit så kallt. Miljöerna här är så roliga att fota i men ser ändå fram emot att göra NYC med fotografen på riktigt i vår när det blir varmare. Sååå, stay tuned. Bloggen kommer bara att bli bättre och bättre, jag har ju så mycket mer tid över till den numera när Nakd tagit över mycket av mitt arbete.

// Wearing Nakd swimwear. Available here.  Im wearing size XS and it fits me perfect. Love it! Im gonna wear it with high waisted shorts this summer in Spain, can’t wait. So excited to shoot here, the environment is fantastic but I’m actually super excited to keep shooting with my photographer in NY, its been so cold so I’m really looking forward to this spring, to actually get in to it and find great spots in NYC. My blog is only gonna get better and better, I promise, I have so much more time for it now when Nakd is doing a lot of my work.

12607391_10154467050473906_578243969_n12659806_10154467050443906_701306014_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry