Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHEN LIFE GIVE YOU LEMONS, MAKE LEMONADE

Det uttrycket i rubriken är så rätt. Helt ärligt. Det är ju så många gånger det inte blir som man tänkt sig och det går käpprätt åt helvete men vill man tro att det finns en bättre väg att gå då så blir det så. Idag var det flera saker som gick riktigt dåligt för mig men jag vägrade bli arg eller ens irriterad och ”gick runt” problemet och vips så blev det bra ändå, det handlar oftast om inställning, till det mesta.

Det sista som blev fel för mig idag var att jag var SÅ sugen på yoga. Gick dit till 18.00 vilket jag ”visste” var tiden då det började, kom dit, den började 18.30 så jag gick rätt in på en spinningklass istället, iförd min mjukisdress i mjukt tyg, inte alls passande på ett svettigt spinningpass men jag hade i alla fall skor på mig som passade. Gick in där, vek upp byxorna till shorts och cyklade mig igenom passet, helt slut efteråt men sjukt skönt och jag kommer definitivt gå igen, i morgon till och med! Det är ju såklart världens i-landsproblem. Eller det är inget problem men det har bara inte gått som jag tänkt mig riktigt idag så då har jag fått göra om schemat lite och dagen blev ju bra ändå. Så glad över att det gick fel faktiskt haha.

Nu har jag styrt upp det sista, jag lade mig i sängen med datorn på magen prick 22.00. Har packat en stor väska till Bahamas nu, har packat åt J också så han ska bara få godkänna, har köpt lite badbyxor åt honom för han har inte med sig några från Sverige, hoppas hans hockeyrumpa får plats =) Nu har jag precis slängt ihop en todolist inför i morgon, en för jobb och en privat med allt som behöver göras innan vi ska åka. J har match i morgon kväll sen så flyger han hem på natten och så ska vi till flygplatsen vid sju på onsdag morgon. MYS!

Hur mycket längtar jag till att bära denna tunikan nedan från Na-kds egna märke? Älskar den!!!

// Seriously though, my headline, it is so right. Everything went wrong for me today, but I didnt care, I just kept going and tried to stay positive, it’s all about our attitude to life. I just smiled at life anyways and it all ended up great. It doesnt always go as u plan… sometimes even better, if u believe in it. One of the things that did end up great was that I was suppose to do yoga at 6, I was so excited but when I came there It started at 6.30, I didnt even got mad instead I went right in to a spin class in my cozy set, no clothes for spinning so I made my pants like shorts and I worked out sooo hard. It was so much fun and I am so happy that I accidently went to that class. I am gonna go tomorrow again!! Now I have packed everything for Bahamas, cant wait to go. I just made a todolist for tomorrow, one for my job and one private. J get back tomorrow night after his game and then we are leaving to the airport at 7 am on wednesday tomorrow!  Felt so good to be in bed at 10 pm. So happy for it!! Enjoy the small things in life.

Skärmavbild 2016-01-26 kl. 04.11.12

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Ääälskar det uttrycket!!! Tack, precis vad jag behövde <3 Nu ska jag läsa resten av texten också 🙂 Ha det fint!

    C 2016-01-26 16:11:46
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry