Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE COVE – BAHAMAS

Vi har såklart längtat efter ett par dagars ledigt ihop på Bahamas men jag har knappt kollat upp var vi ska bo! Vi har haft så mycket annat och nu idag börjar jag verkligen förstå att vi ska åka. Nu är väskorna packade och det mesta förberett.

Vi ska bo på Atlantis på The Cove. Atlantis är ju så stort! Jag har precis tittat på lite bilder därifrån och det så fint ut! <3 Har någon av er varit där? Jag har alltid drömt om att få bada med delfiner men nu när vi ska till Bahamas är jag lika sugen på att åka till den stranden där man kan få bada med dom gulliga grisarna haha. Annars är jag bara sugen på att få dessa dagar med J, dricka drinkar, sola bada och bara vara med varandra. Helt overkligt härligt ska det bli!

Nu ska jag moppa golven och fixa det sista. Jag ska förbi posten och hämta ett sista paket med en klänning som ska med och sedan ska jag leta upp några plagg i mina kartonger med samples, har några SS-plagg som jag vill ha med. Jag har för övrigt precis varit på spinning och slängt i mig lunch, spinning kanske blir en favorit nu, älskar att svettas så mycket och verkligen ta ut mig totalt. Ikväll ska jag hem till Jenn och kolla killarnas match sedan ska jag lägga mig i sängen och längta tills J kommer komma och krypa ner. Wiho! 5 dagar utan honom är totalt onödigt känner jag, tur det finns telefoner & facetime för vi pratar hela kvällarna som om han vore bredvid mig!

// We have been waiting for tomorrow to come, Bahamas with him for four days. I just havent looked it all up, Ive been so busy and i haven’t even looked at any pictures from the hotel. We are staying at Atlantis at The Cove, have any of  u guys been there? Im SO excited right now. I just got back from spin class so now im gonna clean the floor here and finish packing. Tonight Im going to Jenns house to see the guys game and then im gonna jump right in to bed and wait for my love to come back. 5 days without him is way toooo much. Ok so now im gonna google a last few things, I really wanna swim with the pigs haha. Need to figure how we get there! And also with the dolphins but that I think u can do at our hotel, it’s huge!!

Atlantis Aerial The Cove

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag bodde på atlantis i oktober och det är verkligen ett toppen ställe med mycket att göra. Den långa forsen där man åker på ett däck är verkligen att rekommendera. Precis utanför hotellet finns det ett mini centrum med Ben & Jerrys, restauranger, godisbutik och butiker.

  malin 2016-01-27 11:34:36
  Svara
  • Svar på malins kommentar.

   Jaa jag var där, så mysigt! Visst var det härligt? SÅ stort dock, vill tillbaka. Kram kram!

   Sanne Alexandra 2016-02-01 19:26:04
   Svara
 • Hur kan du ens tänka tanken att bada med delfiner??? Vet inte du vilka hemska förhållande de lever under? Kolla filmen The cove, om du fortfarande vill simma delfiner efter det så har du officiellt inget hjärta!

  Mimi 2016-01-26 20:29:35
  Svara
  • Svar på Mimis kommentar.

   Jag gjorde inte det och visste heller inte hur illa det var! tack för din kommentar! kram

   Sanne Alexandra 2016-02-01 19:27:03
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry