Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY MONDAY

07.00 klockan ringer
07.20 ligger kvar, kollar igenom mail, instagram, sms, whatsapp, snapchat
07.30 Upp och hoppa! Fram med datorn, min syster ringer, pratar medan jag öppnar mailen och slänger i allt jag kan hitta i frysten i mixern, mixar en smoothie, brygger kaffe. Sätter mig och jobbar medan jag pratar med Linn.
08.00- 10.00- Mailen. Fram och tillbaka fram och tillbaka. Går in bakom hemsidan, förbereder nytt, tittar ordrar/returer os.v
10.00-11.30- Åker iväg på ett ärende en bit bort
11.30- Värmer på kycking från igår, slänger ihop en sallad, hackar äpplen/rödlök och gör min favoritsås. Äter cheddarpopcorn samtidigt för att jag är så hungrig och för att dom fanns hemma och för att jag inte kan sluta äta dom.
12.00- Äter lunch, svarar på fler mail gör en todolist, ringer Fedex spårar paket
12.30- Lägger en ny vår-order, fabriken har godkänt priserna. YAY!
13.00- Förbereder upphämtning för gammalt lager, mailar, gör en ny mapp med ”Viktigt” ringer och bokar nageltid
13.10- 13-30- Planerar en ny kampanj med Nakd. Hittar en tjej att jobba med, bestämmer rabatt, sätter dag och skummar igenom eventuell text till att pusha med
13.45- NU, bloggar. Kommer på att det varit så mycket frågor kring kärlek i mitt liv på senaste tiden, J tycker det är roligt att jag har så många vänner jag bollar med,  han tycker det är ännu roligare att jag älskar att få hjälpa och engagerar mig. Kommer på att jag ska göra ett inlägg med frågestund med er- om kärlek.
14.00- Ska gå till Bed Bath & Beyond och köpa en mopp
14-30- Ska gå förbi Post office och kolla efter mitt paket som inte kommit och kontoret svarar inte
15.00- Ska städa i ordning hemma
16.00- Ska ner i byggnaden och göra manikyr och pedikyr
17.00- Oklart
18.00- Power flow yoga
19.00- Laga mat
20.00- Packa. Börja packa J’s grejer också, han landar inte förrän i morgon natt
21.30- Slänga mig på soffan

Mondays right… =) Men jag klagar inte. Inte över huvud taget! Puss. Ska fortsätta!

För övrigt- my favorite pants. Blanca som nu heter Woven. Livets byxa!!! Och så får man livets rumpa i dom också! Get them HERE.

_MG_4490(1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag har länge varit tillsammans med min kille nu snart 3,5 år och jag undrar hur jag ska göra för att hitta tillbaka till glöden? Just nu känner jag att det är tråkigt och det känns som han tycker det med.. Snälla hjälp mig!

  Mathilda 2016-01-25 23:18:32
  Svara
  • Svar på Mathildas kommentar.

   Åh. Alltså, jag är ju ingen expert men däremot så får ni väl försöka kanske dels göra lite saker på varsitt håll för att sakna varandra men även saker ihop. Försök laga lite nya middagar, göra saker ni annars inte gör, komma ut ur hemmet och försöka spicea upp det lite 🙂 Glöm inte heller att ni inte behöver vara så hårda mot ert förhållande, det är ju inte suuuperkul jämt och det får man accepetera, det blir lättare då! Det går ju ofta lite upp och ner men tips är väl att försöka hitta på sånt ni annars inte gör, det behöver inte bli så krystat men små enkla saker. Kram!

   Sanne Alexandra 2016-02-01 19:30:24
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry