Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COFFEE, CROISSANTS & GIRL TALK

Igår var jag och Mitra på Schillers. Vi drack kaffe åt omelett, chokladcroissanter och pratade en massa tjejsnack. Så mysigt! Avslutade dagen i Soho, jag köpte med mig ett par hippiebyxor hem jag ska med mig till Bahamas. Dom påminner om ett par från Hunkydory, se bilder HÄR och det var där jag fick inspirationen. Dom jag köpte är det lite mer mönster på så jag tänkte bära dom med sandaler och en vit tisha. SÅ sköna! Ni får se snart.

Jag har ju lovat så mycket bilder på Bahamas så jag kanske borde köpa nytt minneskort? Och hyra en fotograf, J sa till mig igår ”ja och så ska jag ha semester också!” haha. Nej då, det klart vi ska semestra, det är det enda jag tänker på just nu, värmen, är så frusen så att jag snart springer ner till pedikyren för att få det där fotbadet jag tänkt på sedan jag såg att det var stängt igår kväll! MVH konstant frusen tjej

Jacket Betsey Johnson, Leather pants Zara, Shoes Isabel Marant, Bag Balenciaga, Sunnies Celine.

// Yesterdays brunch w my girl. So so nice.

Skärmavbild 2016-01-25 kl. 20.07.31 Skärmavbild 2016-01-25 kl. 20.07.38

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry