Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COFFEE, CROISSANTS & GIRL TALK

Igår var jag och Mitra på Schillers. Vi drack kaffe åt omelett, chokladcroissanter och pratade en massa tjejsnack. Så mysigt! Avslutade dagen i Soho, jag köpte med mig ett par hippiebyxor hem jag ska med mig till Bahamas. Dom påminner om ett par från Hunkydory, se bilder HÄR och det var där jag fick inspirationen. Dom jag köpte är det lite mer mönster på så jag tänkte bära dom med sandaler och en vit tisha. SÅ sköna! Ni får se snart.

Jag har ju lovat så mycket bilder på Bahamas så jag kanske borde köpa nytt minneskort? Och hyra en fotograf, J sa till mig igår ”ja och så ska jag ha semester också!” haha. Nej då, det klart vi ska semestra, det är det enda jag tänker på just nu, värmen, är så frusen så att jag snart springer ner till pedikyren för att få det där fotbadet jag tänkt på sedan jag såg att det var stängt igår kväll! MVH konstant frusen tjej

Jacket Betsey Johnson, Leather pants Zara, Shoes Isabel Marant, Bag Balenciaga, Sunnies Celine.

// Yesterdays brunch w my girl. So so nice.

Skärmavbild 2016-01-25 kl. 20.07.31 Skärmavbild 2016-01-25 kl. 20.07.38

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind