Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNING YOGA

Söndag och jag hade ställt klocka på 08.00. Låg kvar i sängen en stund och scrollade på mobilen, gick upp klädde på mig och traskade till gymmet i snön. Efter stormen igår har vi verkligen fått stora snödrivor men solen skiner så det var rätt skönt idag. Yogade en timme och nu är jag hemma och sitter och äter frukost i lugn och ro medan jag skriver till er.

Idag gjorde jag en tjock smoothie på en avocado, blandade frusta bär, ananas och vatten. Toppade med glutenfri musli, rostade kokosflingor, chiafrön (läs HÄR om varför chiafrön är bra!) ananas och jordgubbar. Smarrigt! Självklart en kopp kaffe till som jag alltid har mandelmjölk med smak av kokos i. Vilket hälsofreak jag måste låta som? Jag försöker äta nyttigt så gott det går men äter mycket annat med, är inte så extrem som denna frukosten kanske lät för vissa haha.

Nu tänkte jag kika igenom lite bloggar, brukar ta någon timme i veckan där jag uppdaterar mig i bloggvärlden och får lite koll och inspiration. Annars idag? Åker eventuellt in till stan och hänger med någon kompis men tänkte också ta en promenad till Bed Bath & Beyond för jag tror J har tagit bilen, ska köpa golvmopp och lite sådant, städade igår kväll men upptäckte att vi behöver en mopp. Det kanske inte var så intressant för er att veta i och för sig. Nu ska jag ringa mitt hjärta på facetime, han är borta i ett par dagar till, han landar natten till vi åker till Bahamas <3

// Sunday and I just got back from yoga, i put my alarm at 8 this morning to go to yoga at 9. Best feeling now after! Just made a huge breakfast, I was starving when I got back. I made a thick smoothie with 1 avocado, frozen wild berries, some pineapple and water. Added roasted coconut, chia seeds, pineapple and strawberries! I also had a cup of coffee, can’t live without coffee. Now im gonna read some blogs, I usually take a day every week when I go through all the blogs I like to stay updated. Other than that today? Not sure, maybe meet up w a friend in the city and Im also gonna go to Bed bath & beyond to get a floor mop, cleaned the apt last night but need to finish it =) Now im gonna call my love on facetime, hes still away and gets back the night before we are going to Bahamas <3

breakkie1 breakie

breakkie2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry