Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INTERIOR – JOTEX.SE

Idag snappade min fina vän Tova mig på sin nya sittpuff och jag blev helt kär. Hon talade om att den kommer ifrån Jotex och jag gick inte och spanade, jag har inte varit inne där tidigare men jag hittade så mycket fint så att jag måste dela med mig till er.

Här nedan kommer lite favoriter. Så fort vi kommer hem så ska vi fixa till lägenheten, jag tror minsann det kan bli en puff då i en färg som passar. Så fina. Det fanns verkligen mycket fint. Check it out!

// Interior from Jotex.

interior

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kanske ska skriva ut att inlägget är i samarbete med jotex?=)

    Sara 2016-01-22 11:16:03
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind