Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INTERIOR – JOTEX.SE

Idag snappade min fina vän Tova mig på sin nya sittpuff och jag blev helt kär. Hon talade om att den kommer ifrån Jotex och jag gick inte och spanade, jag har inte varit inne där tidigare men jag hittade så mycket fint så att jag måste dela med mig till er.

Här nedan kommer lite favoriter. Så fort vi kommer hem så ska vi fixa till lägenheten, jag tror minsann det kan bli en puff då i en färg som passar. Så fina. Det fanns verkligen mycket fint. Check it out!

// Interior from Jotex.

interior

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kanske ska skriva ut att inlägget är i samarbete med jotex?=)

    Sara 2016-01-22 11:16:03
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry