HEY YOU

Torsdag och en fullspäckad dag. Sitter just nu och bockar av mailen, återbetalningar, planerar hur jag ska sälja gammalt lager, förbereder pressutskick och lite sådant. Jag tänkte koka lite kaffe snart, har bara ätit frukost. Jag och J har börjat med en superenkel men god och framförallt nyttig frukost, sugna på recept? Det är godare än vad det ser ut så kan prova ta en bättre bild i morgon isåfall för just nu ser det ut som en friterad spya. Haha. Usch!

Jag tänkte eventuellt ta en snabb springtur på bandet och sedan ska jag in till Meatpacking och luncha med Mathilda. Vi hade tänkt att äta och sedan gå en promenad, solen skiner och det är kallt men det är så skönt. NY är den stad jag tycker passar allra bäst att gå runt i, den är så levande. I eftermiddag ska jag till en blow dry bar och få håret fönat, ska bli så skönt. Recenserar senare! Fick ett mail igår om att få komma och prova och en löning tackar man aldrig nej till, särskilt inte den där hårtvätten och hårmassagen…. Och så ikväll vankas det match igen, J har varit skadad ett tag nu men spelar ikväll så jag och Mitra ska dit och heja! I morgon åker han iväg till på tisdag, vi har inte varit ifrån varandra på länge men det är mysigt och sakna lite också.

Nu är det verkligen kaffedags. PUSS! Här nedan kommer en bild från igår, onepiece och tofs när jag jobbar hemma.

// Thursday and i have a lot to do today. Im working by the computer now, prob gonna work out real quick before i head to Meatpacking to have lunch with Mathilda. We have planned to do lunch and then take a long walk. So in the mood for a walk, love to walk in NYC. This city is so alive! Me and J had a great bfast this morning, looks like shit but taste so good and its super healthy, u want the recipe? After lunch and meeting w Mathilda I’m trying out a new blow dry spot, i will let u know about it later. And tonight we are heading to see Jacobs game, hes been injured so he hasn’t played in a while so it will be fun. Now… coffee!!

Screen Shot 2016-01-21 at 3.49.50 PM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!