Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AIRE ANCIENT BATHS

I eftermiddag ska vi på Spa. Det ska bli SÅ mysigt. Vi fick det i julklapp (tack!!!<3)

Jag har hört mycket bra om det här spat. Vi ska på bada där, få varsin 60 minuters helkroppsmassage + 15 minuter fotmassage. Vilken dröm! Jag är egentligen inte så förtjust i massage, jag har blivit sjuk två gånger innan efter jag fått massage och så tycker jag antingen att det gör ont när dom masserar eller kittlas när dom masserar för löst haha. Men lyxen att få spaa längtar jag till, jag kanske uppskattar massagen idag. Hoppas det, ska be dom ta det lugnt i alla fall! Jag gillar inte ens att bli kliad på ryggen, ni måste tycka jag är konstig va? J tycker det är perfekt att jag gillar att klia men vill inte bli kliad själv haha. Winning.

Nu har jag suttit hela morgonen vid datorn och vid whatsapp och lagt fler vår-ordrar. Nu ska jag springa ner och skriva ut en faktura i lobbyn, gå och posta lite grejer och sedan ska jag köra powerflow yoga klockan 12. SÅ skönt! Vilken torsdag va. Inte illa… =) Beställa vår och sommarkläder, yoga, spa och middag någonstans i Tribecca ikväll. Mys! Kunde inte önska mig en bättre torsdag.

// Tonight we are going to Aire Ancient baths Spa, so excited. I have just finished some work, i finished some more orders for SS 16. So nice clothes! You’ll like it. Now I need to print out some papers and then go to the post office and then go to a poweryoga class, way. So nice. What a great thursday huh, order spring clothes, yoga and spa. Love it! Couldn’t ask for more.

aire-ancients-baths-new-york-aire-ancient-baths-new-york-1024x448

aire-600x450

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind