Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UP AND GO

Gick upp tidigt i morse, ett av mina nyårslöften är att gå upp tidigare och få undan mer jobb tidigt. Nu när klockan var 10 och jag hade hunnit med en hel del förstod jag ingenting haha. Jag ska snart stänga ner datorn för en stund och springa iväg och dansa! Ska bli så kul med dansklass. Wayy!!

Jag tänkte just på en sak, undra hur ni uppfattar mig i bloggen egentligen? Nu när jag varvat ner och landat lite är det mycket tankar som kommer till mig som aldrig skulle kommit annars när man har fullt upp, jag har inte reflekterat så mycket över hur jag framställs och eftersom ni, mina läsare är så snälla mot mig så har jag reflekterat över det ännu mindre. På senaste tiden känns det som jag måste framstått som sååå djup och deppig? Eller? Haha? Gud jag har delat med mig av så mycket känslor jag haft tidigare i år. Bara så att ni vet, när jag är som mest deppig asgarvar jag högt ändå och det är svårt att märka om jag har något som tynger mig. Jag flinar när jag vaknar säger J och skrattar mest hela tiden så tanken bara slog mig, framställs jag som lite stel ibland? Haha, jag vill inte det. Jag mår ju väldigt bra nu men kände dock att i tex när jag gjorde en årsresumé är det viktigt att dela med mig av hur jag faktiskt mådde under vissa perioder, för att ni inte ska tro att alla bloggerskor bara mår 100 % bra, det är ju inte så. Det gör ingen och vissa delar med sig av det och vissa inte. Jag brukar inte göra det men vill att ni ska veta att jag är mänsklig och att jag såklart också har riktigt kassa perioder i livet men att jag också krigar för att ta mig ur dom, vilket vi alla kan! Om vi inte förändrar, förändras inte läget.

Nu ska jag dansa och sedan ska jag slänga ihop lunch. Det blir definitivt lite eftermiddagsjobb och sedan ska jag in till stan, jag och Mitra ska på något event ikväll som hon bjöd med mig på. Det blir nog kul! Puss puss, ha en grym måndag och glöm inte laga mitt recept till middag, det är svingott!

// Woke up early today, its one thing I’m gonna do better, wake up early and get rid of all the work before lunch, if i can… Today is not one of those days so I’m gonna go take a dance class soon and then work some more. Tonight I’m joining Mitra for an event in the city, not sure what it is but I’m sure it will be fun!! 

event12

jeansblazer2

12421385_10154385842158906_527325107_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Du ger allt annat än ett stelt intryck! <3 + Tycker det är super att du visar att allt inte alltid är guld och gröna skogar! Kram <3

  Linnéa 2016-01-13 10:03:18
  Svara
 • Uppfattar inte heller dig som stel och deppig, tvärtom! Och att du delar med dig av dina svåra stunder visar ju bara att du är mänsklig. Alla mår dåligt någon gång under livet. Tycker du verkar vara en super-härlig tjej 🙂

  Rebecca 2016-01-12 15:01:46 http://rebeccaottvall.devote.se
  Svara
 • Uppfattar verkligen inte dig som djup heller 🙂 du verkar vara en snäll och rolig tjej men ganska osäker. Men det tycker jag är gulligt o därför jag gillar att läsa din blogg! Kram!

  Sof 2016-01-12 12:11:49
  Svara
 • Uppfattar dig som en jättego, ödmjuk och driven tjej! <3 Stel? Nope… 🙂

  C 2016-01-11 23:22:03
  Svara
 • uppfattar verkligen inte dig som djup och deppig!? haha, tvärtom snarare. Sådär alltid ”hundra bollar i luften, hinner inte känna efter” :p Och du är alltid fin mot oss läsare tycker jag. Ödmjuk 🙂 KRAM! <3

  ISA 2016-01-11 23:07:03 http://isabyl.devote.se
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry