Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RELAXED WEEKEND

Vi har verkligen haft en superlugn och mysig helg. I fredags vinkade vi av min familj och efter det virade jag in mig i en filt i soffan medan J var och tittade på deras match. Igår storhandlade vi på Whole Foods och när vi kom hem tog vi ett varmt bad, jag skrubbade kroppen, la ansiktsmask och sådant skönt. Lite hemma-spa! Efter det lagade vi tacos och såg Straight Outta Compton. Tips! I alla fall om ni som jag gillar hiphop, jag har lyssnat på både Tupac, Dr Dre, Ice Cube, Snoop Dogg och till och med Bone Thugs som inte är så kända men nämns i filmen. Det är intressant att se hur alla låtar man känner till kom till och vem som producerade dom, jag var mycket mer ovetande än jag trodde.

Det måste varit så otippat när jag var liten att jag gillade hiphop, eller det var det, när jag talade om det för vissa kompisar skrattade dom mest och sa typ ”Nej men du gillar ju Britney, sluta” Jag tror att hiphopmusiken växte fram hos mig när jag började dansa hiphop när jag var typ 7, då lyssnade jag ju på sådan musik flera gånger i veckan. Helt säker på att det kommer därifrån! När jag blev äldre undervisade jag i hiphop och började sedan tävla och tävlade både i EM och VM, det känns så sjukt nu i efterhand, att något jag la all min vakna tid och energi på inte finns kvar i mitt liv på samma sätt, men men. Ibland har var sak sin tid! Ni borde i alla fall se filmen.

Nu idag sov jag ut litegrann, vaknade runt 9 och nu laddar jag upp inför yoga som börjar 11. Ska bli riktigt skönt, i eftermiddag/kväll ska jag jobba lite, sätta igång måndagen lite tidigare, tjuvstarta och så ska vi nog bara laga någon middag och kanske se klart dokumentären ”Making a murderer” det var ju typ tio delar och vi har bara sett tre så vi har lite kvar, sevärd den också förresten. Hoppas er helg har varit toppen oavsett vad ni gjort <3 Mys och njut nu av söndag, i morgon är det nya tag och fortfarande är nästan hela året helt blankt för oss och alla dagar redo att fyllas med en massa spännande.

// We have had the most relaxed weekend ever. On friday my family left and I was watching tv half a sleep all night. Yesterday we went grocery shopping at Whole Foods and when we got back we took a long bath, i had a mini spa at home, did facial and so on. We made tacos and watched Straight outta compton, u should see it. U will def like it if you like hiphop, like me. Im love hip hop and when i was dancing before was I competing in hiphop so I’ve been listening to that kind of music since forever. Today I’m doing yoga, working and tonight we are just making dinner and gonna watch the documentary making a murder, u should def see that one too. Have a great sunday!

Här är två bilder från när vi tävlade // Two pictures from when I was competing in hiphop
sannealexandra-053 sannealexandra-481-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry