Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNNY DAY

Det bästa sättet att upptäcka en stad på? Att gå. Idag när jag klev av pathen (tåget mellan Jersey City och WTC bland annat) så gick jag därifrån till The Standard som ligger i Meatpacking, det tog kanske 40 minuter. Så skönt. NY är verkligen en ljuvlig stad att gå runt i, det händer så mycket och det är så mycket att se. Idag var det riktigt härligt väder och jag passade på att ringa en nära vän både på vägen dit och hem från brunchen. Det var verkligen 2 timmar idag jag njöt av! Det är det lilla som gör våra dagar ofta <3

Nu ska jag styra upp lite kvällsjobb innan jag tänkte byta om, det första jag gjorde idag när jag var och brunchade var att spilla ner min vita skjorta, det är så typiskt mig. Så klantig! Ikväll vankas det som jag nämnde tidigare middag, det är mina föräldrars sista natt idag. Dom flyger sent i morgon kväll så jag hinner i alla fall med en middag med dom i morgon innan dom flyger till Sverige. Det är så mysigt att ha dom här, dom har hyrt en lägenhet i vår byggnad så dom bor bara några våningar under om. Perfekt ju. Flytta gärna hit vetja!

// The best way to explore a city? To walk. I was walking today from Downtown to Meatpacking, it took me about 40 minutes there and back. I really loved it, i enjoyed it so much. Now I’m gonna work for a little while before we are doing dinner, my parents are leaving tomorrow. Sucks. They rented an apt in our building, its so nice to have them a few floors under us. Move here please!

12467869_10154412355643906_570189729_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • ni verkar ha lite härligare promenadväder med, hihi! ha en fin kväll nu<3

  ISA 2016-01-08 23:36:23 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   jaa superhärligt! såg att det var kallt hemma.. buuuh! skönt att vara inne och mysa då! tack tack, du med

   Sanne Alexandra 2016-01-09 00:08:16
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry