Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MONDAY MORNING, BACK TO ROUTINES

Tillbaka till rutiner!

Jag har kört detta träningspasset hemma i vardagsrummet tre dagar i rad. Så skönt, jag tycker faktiskt det är rätt jobbigt. Det är bara 20 minuter men det är utan vila och just nu när jag har besök så har jag inte sprungit på några klasser men har tagit till denna youtubevideo för att slippa ta mig ur lägenheten och för att effektivisera tiden. Prova passet du med! Ni kan köra det här.

Nu sitter jag och bockar av en massa måsten. Så skönt, solen skiner, J är och röntgar foten (håller tummarna) och vi ska på match ikväll. Nu på dagen tror jag vi ska smita in till Downtown och spana in shoppingcentret där som vi aldrig varit i tidigare. Monday again. Älskar måndagar! Have a good one.

// Monday again. Love it. Back to routines. U guys should check this video out, I love this effective work out, its short but it gives u result. Try it here! Right now I’m taking care of some work that i have to do and in a bit we are leaving to the city for some shopping. My parents are still here so i want them to really enjoy their time here. Tonight we are watching Devils play against Detroit, it will be fun! Have a good one peps.

08c75cc414ff5b235e26f25b8f9101b9_980x0_c_85_ns_v4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry