Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YEAR RESUMÉ PART I

Januari, februari, Mars. Det var definitivt dom månader som förändrade hela detta året. Det var även dessa månader som jag var som mest förvirrad och ledsen. Men jag tog mig igenom dom månaderna, precis som ni kommer att göra om ni har en dålig tid i livet. Det var verkligen jobbigt, jag grät mer än jag skrattade. Nu idag kan jag faktiskt se tillbaka på dom månaderna och se det för vad det är, jag har accepterat allt som hänt och gjort ”peace” med mig själv. Ibland tar livet vändningar man inte kanske såg komma och det gör ont att avsluta relationer som betytt mycket för en. Man måste dock i slutändan lyssna på vad man känner och hur man mår. Jag vet nu att jag och den personen jag bröt upp med har olika path här i livet. Jag tror det finns en mening med allt.

Dessa tre månader var mest överlevnad för mig. Jag var sällan hemma, jag var mest ute på events, aldrig ensam hemma och jag tyckte det var för jobbigt att vara själv med mina egna känslor och tankar. Jag var verkligen riktigt riktigt ledsen under dessa månader. Något så fint som jag hade byggt upp hade jag avbrutit och det var så mycket stora omställningar så jag hade svårt att hitta rätt och veta hur jag skulle bete mig och vad jag skulle göra. Men det ordnade sig, jag krigade på och hade vänner & familj som hjälpte till.

Hur som helst, först ut Januari:

Flyttade till Stockholm från Sundsvall där jag spenderat tre tidigare år. Det var väl egentligen här allt förändras!

januari2

I och med att jag varit så långt från Stockholm där ”allt” i min bransch oftast händer small det till direkt. Gick på massor med event, det var verkligen olika saker som hände hela tiden och jag som inte direkt var mätt på det gick på det mesta. Det är ändå kul att ha gjort det!

januari4

Försökte hålla igång träning för att må bättre och inte bara försöka roa mig för att glömma allt jag kände..

januari6

Plåtade mycket för Brandy Melville.

januari5

Gick på Modeveckan och spanade trender

januari januari1

Februari:

Plåtade mycket outfits!

februari6

Inledde ett samarbete med Poze Hair. Här fixade dom mitt hår till en fotografering jag hade, snacka om fyllig fläta!

februrari1

Plåtade minst en dag i veckan på Campadre. Älskar att vara där, alla människor som jobbar där är så härliga och jag och Oskar hade alltid så roligt när vi fotade. Ett perfekt extrajobb för mig där och då!
februari3
februari5

Körde lite spelningarar med Sharareh. Vi spelade bland annat på Sturecompagniet, här nedan på Vardagsrummet och lite annat. Det var kul, vi stöttade varandra under den här perioden och hon visste precis vad jag gick igenom och fanns där <3

februari4

Nu när jag hade en Stockholmsadress fick jag hem en massa bud. Detta var definitivt årets märkligaste men coolaste bud, en prenumeration på Viaplay. Koden låg i ett stort isblock och smälte i vårt vardagsrum haha. Så galet!

Processed with VSCOcam with g3 preset

Mars:

Flyttade ner hela mitt lager (till webshopen)  från Sundsvall till Stockholm.

mars8

Fräschade upp håret som jag alltid brukar ha ett sug efter när våren kommer. Hade fortfarande ett samarbete med Poze Hair.

mars1

Hade en spelning i Eskilstuna, min hemstad!

mars6

Gick  på mycket pressvisningar på presskontor

mars5

Fortsatte få hem en massa fina bud, det var helt galet. Blev överröst med massa fint som låg och väntade på mig hemma! <3

mars3

Var på Finest Awards med Sharareh

mars4

Gick på en massa massa events. Knöt kontakter och minglade! Och främst – kom ut ur mitt hem, det var för påfrestande under den här tiden.

mars7

Men försökte såklart ändå. Med lite sällskap av vänner!

mars2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Skönt när det vänder i livet, allt har en mening.

    Camilla 2016-01-03 20:32:44
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry