Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY NEW YEARS!

Gott nytt 2016 mina fina läsare! Hoppas ni alla hade en toppendag igår och en bra början på året idag. Ni har nu stått ut med mig under hela 2015, mitt absolut mest röriga år någonsin till en början. Jag har verkligen haft ett tufft men lärorikt år, jag har nog aldrig utvecklats så mycket under ett år någonsin. I början av året skedde extremt stora förändringar i mitt liv och jag tappat fotfästet totalt, jag har kanske inte haft det absolut bästa bloggåret men jag har haft så mycket annat som tagit över och i och med att jag inte har velat dela med mig av så mycket privat i bloggen har det varit svårt att hitta inspiration.

Hur som helst, att titta bakåt hjälper inte utan allting som händer oss är läxor så nu är det nya tag. 2016 kommer att bli ett bra år! Jag har hittat tillbaka till mig själv och har aldrig någonsin känt mig så lugn och trygg i mig själv, aldrig tidigare. Jag känner mig mycket lugnare. Men, efter kaos kommer klarhet och nu har jag hittat ”min plats” igen. Det var för många och för stora förändringar i mitt liv under kort tid som gjorde att jag inte kunde se klart men nu är den tiden över och det har bidragit med så mycket bra också. Man kommer alltid ut starkare när man tar sig igenom tuffa perioder!

Detta året ska jag fokusera mycket på mig själv, mina nära & kära, min hälsa (klyschan- men det är sant) och mitt jobb. Jag jobbar ju nu heltid med att designa kläder och med bloggen så att jag kommer ligga i med bloggen nu. Jag ser fram emot ett nytt år och ett nytt bloggår med er, det är mycket ni kommer att få ta del av framöver, massor. Jag vill tacka er för att ni hängt kvar och särskilt för att ni haft tålamod med mig detta år <3 Ni är bäst och ni har verkligen funnits vid min sida länge nu många av er. För er som är nya- välkomna, jag ska ta väl hand om er också.

Puss!! Nu kör vi igång 2016 på bästa sätt, glöm allt det som varit och ta med dig all din erfarenhet inför det nya året. Glöm inte att det enda som kan stoppa dig är du själv. Allt startar med en tanke och du kan bli den personen du vill vara & du kan nå dina drömmar <3

// Thanks for being so good to me this year. It’s time for 2016 now and I couldn’t be more excited. Let’s do this.

12483696_10154398268103906_1054612181_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Gott nytt år fina Sanne! <3

    Linnéa 2016-01-03 14:18:18
    Svara
  • vilka härliga peppande ord såhär inför nya året. Nu kör vi, fokus framåt! kram

    ISA 2016-01-02 23:38:03 http://isabyl.devote.se
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry