BAHAMAS

På fredag lugnar det ner sig lite jobbmässigt för mig, bara lite. J däremot spelar matcher hela tiden och krigar på. Kunde inte längta mer efter en semester än vad jag gör nu. Vi åker bort i slutet av Januari, bara ett par dagar men det ska bli sådan avkoppling ändå. Bahamas är ju bara tre timmar härifrån så vi får passa på när vi är så nära!

Förutom att lata sig, sola och bada, äta & njuta så vill jag också åka till Pig Beach och simma med grisar och även åka til?l Pink Sand Beach, en strand som är helt rosa. Ser helt magiskt ut! Naturen är så häftig ibland. Har någon av er varit där

Jag har önskat mig bikinis av min syster i julklapp, jag vill bara bära bikini 24/7, ha strandruffsigt hår och kramas. Åh. Om ni bara visste hur mycket jag längtar! Men först ut, julafton / nyår och min familj kommer. Jag gillar att längta efter saker, det ger mig lite extra pepp varje dag. Nu ska jag i alla fall springa och posta ett brev och sedan åka till DW butiken och hjälpa till. Ikväll är det match, jag och Madison ska heja!!

// CAN’T wait to go with J to Bahamas!! <3

9c64fbdc0c11d8ee29d15818037c82ae fd94576bc5d616b0faa8bbb8b79c46ab

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!