WEEKEND OFF

Då var det fredag. Jag ska snart springa ner till lobbyn och hämta mina SS samples, så taggad!! Om ni bara visste vad det är jag designat… =)

Det är fortfarande några småsaker med sajten som måste lösas innan jag lanserar men jag lovar er, det är så nära så nära nu. Hur som helst, jag tänkte ta en dusch nu. J är på väg hem, vi ska äta lunch och sedan ska jag in och hjälpa till i DW butiken. Efter det ville Madison dra med mig på någon konsert, vi får se hur det blir. Jag hade aldrig hört talas om bandet som spelar men det blir nog kul! J har match ikväll igen, dom spelade borta igår och vann stort, roligt. Hoppas det håller i sig!

Nu ska jag ta en dusch och styra upp mig, det är ju fredag nu och jag är ledig i helgen, så otroligt skönt ska det bli. Magiskt! <3

// Friday again. I have some work to do right now. Gonna finish it now and then have lunch with J before im leaving for work. He has a game tonight and i think i will go to a concert with Madison, not even sure whos playing but i told her yes! Now I need to shower and get ready for friday. So excited that i have a weekend off. Feels unreal.

Me yesterday, wearing tee & pants from H&M.

Skärmavbild 2015-12-04 kl. 17.20.49

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej fina du!
    Jag har precis blivit premiumbloggare hos Bloggerfy. Hade varit kul om du ville kika in och kanske lämna en kommentar 🙂
    Kram till dig och dina läsare!
    http://goteborgsmamman.se

    Göteborgsmamman 2015-12-05 10:49:45 http://goteborgsmamman.se
    Svara
  • så spännande att din business går så bra nu! you go! ha en hääärlig helg nu <3

    ISA 2015-12-04 23:08:33 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!