Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

XMAS AT OUR PLACE

Idag efter att vi åkt skridskor och hängt med laget så åkte vi direkt iväg och inhandlade gran och julpynt. Så mysigt! Vi köpte gran och allt där till, doftljus med kaneldoft och två julstjärnor. Nu har vi pyntat i ordning allt och julmusiken strömmar ut ur högtalarna, SÅ mysigt blev det. Kan inte vänta till att julmysa här hemma och börja fylla på med paket under granen.

Jag körde på julgranskulor i silver, koppar och guld, det passar vår lägenhet och julstjärnorna har jag ställt i fönstret i vardagsrummet och en i sovrummet, dom ser lite rostiga ut i koppar med små lampor i, jättefina tycker jag.

// Now its officially christmas at our place.

xmas8 xmas1 xmas2 xmas3 xmas

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!