Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS CITY

Den här staden! Den är så inspirerande, människorna, luften, platserna och mentaliteten. Jag går förbi så mycket mysiga platser hela tiden och bara suger in den här härliga platsen. Jag njuter så mycket av att bo i en storstad, jag har alltid haft en förkärlek till storstäder. Stora övergångsställ, mycket människor, pulsen och utbudet.

Nu när jag går från tunnelbanan till butiken jag hjälper till i passerar jag alltid en massa härliga hotell, rooftops (jag kikar upp på) caféer, restauranger, butiker och så som nedan random bakgårdar. Detta såg så mysigt ut, jag fick lov att sticka in telefonen genom staketet, det såg så härligt ut.  När vi en gång har en trädgård ska jag satsa på mysfaktor 100, förstå att ha detta nedan som bakgård och bjuda över en massa vänner på middag & vin? Vilken dröm.

// I just love this city. I have always loved big cities. I pass a lot of beautiful and inspiring places when I go to work, like this place below. How cozy?

IMG_0780

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!