Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS CITY

Den här staden! Den är så inspirerande, människorna, luften, platserna och mentaliteten. Jag går förbi så mycket mysiga platser hela tiden och bara suger in den här härliga platsen. Jag njuter så mycket av att bo i en storstad, jag har alltid haft en förkärlek till storstäder. Stora övergångsställ, mycket människor, pulsen och utbudet.

Nu när jag går från tunnelbanan till butiken jag hjälper till i passerar jag alltid en massa härliga hotell, rooftops (jag kikar upp på) caféer, restauranger, butiker och så som nedan random bakgårdar. Detta såg så mysigt ut, jag fick lov att sticka in telefonen genom staketet, det såg så härligt ut.  När vi en gång har en trädgård ska jag satsa på mysfaktor 100, förstå att ha detta nedan som bakgård och bjuda över en massa vänner på middag & vin? Vilken dröm.

// I just love this city. I have always loved big cities. I pass a lot of beautiful and inspiring places when I go to work, like this place below. How cozy?

IMG_0780

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che