Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MEMORY MIRROR AT KENNETH COLE

Hittade en SÅ fin jumpsuit på Kenneth Cole här om dagen, såg den i skyltfönstret och kände att jag bara behövde gå och klämma och prova på den! Igår var det ju Black Friday så jag smet dit på min paus på jobbet och shoppade den på 30 %. Hur fin? Helt perfekt. Superfin kvalitét, bra modell och passar både till låga och höga skor. En sådant där safe card som funkar till dom flesta tillfällena, vardags som fest.

Men nu till något kul. I Kenneth Cole butiken på Bowery finns det en Memory Mirror där man kan spegla sig. Jag fick prova denna och det var ju hur kul som helst. Jag blev vän med butiksbiträdet och han bad mig köra en liten snurr i denna spegeln för att sedan få se hur jumpsuiten såg ut i alla vinklar. Jag fick viden skickad till min telefon och mail direkt, här är länken om ni vill se hur den såg ut på! Klicka HÄR.

// Found the perfect jumpsuit from Kenneth Cole. Look at this link to see what I looked like in the Memory Mirror.

IMG_1053

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!