Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TAKE CARE OF YOUR SELF.

Förra veckans solnedgång var helt obeskrivligt vacker. Se så fin Freedom Tower var, fick lov att ta en bild när jag var på väg hem från kvällsjobb. Något också som var i fin färg var min frukost i morse, jag tog en välförtjänt sovmorgon i morse. Vaknade först klockan 8 som vanligt men låg och drog mig en timme tills jag visste att J skulle vakna så efter att vi smsat en stund talade jag om för honom att jag skulle napa i sisådär 15 minuter men vaknade upp två timmar senare, klockan 11! Det händer aldrig. Men, jag har mycket jobb och en tuff och exalterande vecka framför mig så det var bra att lyssna på kroppen.

Åt i alla fall frukost på Fresh, ett ställe som också ligger i byggnaden. Köpte mig en rödbetsjuice, en Pitayabowl och en kaffe. Jag ska försöka minska på kaffe, läste jättemycket om det med kroppens PH-värde igår och förstod hur viktigt det är att vi håller det i skick. Kroppen mår bäst av att ha ett PH-värde mellan 7.35-7.45 och J hade 7,50 när han tog testet förra veckan vilket dom gör i laget ibland vilket är jättebra. Jag har ingen aning om vad jag har men kaffe är i alla fall en av dom saker som försurar kroppen och i kroppar med surt ph-värde trivs sjukdomar bättre vilket man såklart vill hålla sig borta från. Jag kommer nu frossa i sådant som gör att kroppen håller sig basisk och inte sur, jag kommer försöka dricka citronvatten till alla måltider och äta mycket grönsaker. Läs om det HÄR och HÄR. Det är intressant!

”PH-värdet, dvs kroppens syrahalt, påverkar alla kroppens funktioner; bland annat immunsystemet, energiproduktion, nervsystemet, hormonsystemet, avgiftning och stressnivåerna. Vid obalans i ph-värdet kan man därför drabbas av  allt från återkommande  förkylningar, plötsliga febertoppar, plötsligt ont i halsen, hudutslag, vitiligo, allergier, alla typer av mag- och tarmrelaterade problem, kroniska candidainfektioner, sköra och spruckna naglar, illamående, sura uppstötningar, gasbildning, IBS-mage, ångest, psoriasis, ledbesvär, artros, reumatisk artrit, huvudvärk, trötthet till parasiter som angripit specifika organ, för att ta några exempel”

”För att naturalisera kroppen- få en bra PH-balans, måste man kontra med basisk föda. 70-80% basisk och ca 20-30% sur. I Svergie äter vi tvärt om, 70% surt och 30% basikt”

”Dr Otto Warburg fick redan 1931 nobelpriset för sin upptäkt att cancerceller inte kan överleva i basisk miljö, men att de trivs i syrefattig och försurad miljö”

// Pretty sunset and my breakfast this morning. Coffee, Beet juice, Pitaya bowl.

IMG_0643Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så intressant med PH-värdet! Gärna mer sånt om hälsa och gärna mer om din ”spirituella sida”, tror själv mycket på Law of Attraction och det vore spännande att höra din syn på sånt 🙂 TACK för en härlig blogg och ha en underbar helg.

    F 2015-11-29 12:14:19
    Svara
  • Åh, snacka om påläst. Ser sjukt gott ut med!

    OLIVIA | 17,5 årig tjej i medievärlden. 2015-11-29 04:48:24 http://www.kaffedrickare.blogg.se
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!