Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLACK FRIDAY

Idag är det Black Friday här borta. Jag har jobbat som en galning sedan jag vaknade, öppnade mailen i telefonen i sängen imorse och fick rusa och hämta datorn och fixa massa grejer som behövdes göras snabbt, det är det där med tidsskillnad ibland alltså.

Hur som. Nu har jag fått kontroll på det och ska springa ner och köpa lite lunch. J har match ikväll och jag ska hjälpa till i DW-butiken i och med att det är Black Friday (kaos!) Och ikväll efter matchen flyger J till Montreal och jag blir hemma ensam till i morgon natt. Jag ska inte göra något speciellt i helgen, hänga med Madison på lördag och så ska jag försöka få massa jobb gjort, så himla himla nära lansering nu och jag planerar pressutskick, event och allt möjligt.

Igår bar jag min Breasted Blazer instoppad i mina Blanca Byxor, gillar kombon. Puss på er!

// The other day in the DW pop up store. Wore my own design (not the fur) Have a good day!

IMG_2844IMG_2850
IMG_2858

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!