Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLACK FRIDAY

Idag är det Black Friday här borta. Jag har jobbat som en galning sedan jag vaknade, öppnade mailen i telefonen i sängen imorse och fick rusa och hämta datorn och fixa massa grejer som behövdes göras snabbt, det är det där med tidsskillnad ibland alltså.

Hur som. Nu har jag fått kontroll på det och ska springa ner och köpa lite lunch. J har match ikväll och jag ska hjälpa till i DW-butiken i och med att det är Black Friday (kaos!) Och ikväll efter matchen flyger J till Montreal och jag blir hemma ensam till i morgon natt. Jag ska inte göra något speciellt i helgen, hänga med Madison på lördag och så ska jag försöka få massa jobb gjort, så himla himla nära lansering nu och jag planerar pressutskick, event och allt möjligt.

Igår bar jag min Breasted Blazer instoppad i mina Blanca Byxor, gillar kombon. Puss på er!

// The other day in the DW pop up store. Wore my own design (not the fur) Have a good day!

IMG_2844IMG_2850
IMG_2858

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che