Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SANNEALEXANDRASHOP

Just nu ligger min gamla shop nere. Det är för att jag kommer släppa en kampanj på Campadre på lördag och inte vill strula till det med lagersaldo innan dess, ni kommer kunna shoppa mina gamla kollektioner superbilligt! Efter att jag kört kampanjen med Campadre kommer jag öppna domänen igen så ni kommer att kunna shoppa från båda sannealexandrashop.com men även från na-kd.com och klicka in på mitt märke.

Är ni med? Längtar i alla fall SÅ till att få släppa hos na-kd nu! Vi kommer shippa worldwide, underbart. Puss!

// Right now I had shut down sannealexandrashop.com because im doing a campaign with the old clothes on the website on saturday with Campadre. After saturday I will put it up again so when I launch my new collections you are going to be able to shop both from Sannealexandrashop.com and na-kd.com.

Can’t wait to launch!!

_MG_4477(1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!