Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VACAY

Sitter just nu och saknar J så mycket. Sitter och drömmer mig bort på massa resesidor. Vi tänkte åka bort ett par dagar på J’s All Star Break. Vi vet inte om vi ska åka med några andra eller själva eller vad som händer men vi har börjat kika lite. Det enda vi vet är att vi vill åka iväg och till något exotiskt ställe och bara slappa, sola och bada.

Nu när vi är här borta har vi ju så mycket närmare till massa paradisstränder så hittills har vi pratat lite smått om Turks & Caicos, Barbados, Tulum och Miami. Har ni något härligt tips? Jag har varit i Västindien tidigare, jag har varit på Aruba två gånger. Första gången när mina föräldrar gifte sig och andra gången för att fira deras bröllpsdag och även min mormors 60års dag tror jag det var? Hur som helst, det var en underbar ö och jag skulle kunna åka precis var som helst där det finns solstolar och härliga stränder. Hawaii har vi uteslutit för dit har vi planerat att åka vid ett annat tillfälle!

Detta blir i slutet av Januari och jag kan inte vänta, vi båda har så fullspäckade scheman just nu så det kommer aldrig ha passat bättre just då. Åh! Några dagar i något paradis med J, det kan ju faktiskt inte bli bättre <3

// Dreaming away. We are going somewhere we think for J’s All Star Break, can’t wait. We are both so busy right now so can’t think of anything better.

155951955

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che