Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I’LL HAVE THAT

Dessa kollagen är till för att inspireras av. Jag väljer inte utifrån märken/priser utan endast utifrån det jag tycker om och matchar sedan fritt så det finns ingen baktanke och jag ser att vissa grejer är snordyra. Jag tycker bara det är kul att sätta ihop fina kollage utan någon tanke på var plagget kommer ifrån. Detta inspireras jag av! Någonstans sparar jag collage jag sätter ihop så när jag väl shoppar har jag det nog i bakhuvudet, utan att jag vet om det.
Hoppas ni kan inspireras också. Ni brukar ju uppskatta när jag sätter ihop kollage! Puss.
// Some inspo.NYE
day time
date night
every occasion
chill day
girls night out

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Sanne!

  Vill först säga att jag älskar din blogg, du är så driftig och fin!
  Sedan så undrar jag, då jag som många andra drömmer om att flytta över atlanten för att jobba.
  Jag tänkte kika med dig hur din visum process såg ut och vilket visum du fick? Är det pga eget företag eller pga att din sambo jobbar i usa osv. 🙂
  Tusen tack Sanne!

  Kristin

  Kristin 2015-11-23 18:37:41
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!