Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DANIEL WELLINGTON EVENT

Jag har en kompis här då det är en del hot mot NY (hon bor där) Vi åt turkiskt igår kväll och var på pilates. Har tränat massor på senaste tiden, sjukt skönt. Känns så bra! Nu sitter vi och äter frukost och jag bockar av lite måsten innan jag ska in till Meatpacking. Vi kör pressevent ikväll med Daniel Wellington i deras pop up store på 355 Bowery, kom förbi från och med lördag och säg hej, drick kaffe & shoppa lite. Vi har öppet till och med den 20e December.

Så fort jag har jobbat klart ikväll ska jag slänga mig in i en uber hem, idag har IS hotat att bomba Times Square, det är så obehagligt. Dom har hotat med att terrordåden dom planerat nu är mycket värre än det som hände i Frankrike, hoppas dom bara vill skrämmas men det gäller att vara försiktig i alla fall. Försöka undvika att vara bland stora folkmassor, inte ni i Stockholm heller eller i andra storstäder. Jag tycker att detta är så overkligt, jag har levt så himla bra sedan jag var liten och i min barndom var det största problemet att oboyen var slut, nu idag är jag rädd för att det ska bli krig. Overkligt! Kan inte förstå hur grym världen är.

Well, jag ska, precis som alla andra försöka leva på som vanligt så gott det går. Det är ju detta dom vill, skrämmas men i och med att dom inte är rädda för att dö själva så är dom ju benägna till det mesta. Det flyger massor med helikoptrar över Manhattan just nu och det är lite oroligt.

Vill att J ska komma hem och att det ska lugna ner sig.

// Working from home until im going in to the city to work with the Daniel Wellington event tonight. It’s gonna be so much fun. Even tho Im a little scared about this IS threaten, now they published a video where they say that they are going to do something bad to Times Square. As soon as im done working tonight im gonna uber right back home to avoid NY. 

tumblr_nuhvr5SodE1sznyklo1_1280

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!