Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A YEAR AGO

För ett år sedan kickade jag och Sharareh igång vår Dj-turné tillsammans med Johnny Walker. Vi blev tillfrågade någongång i Oktober att göra detta och körde igång turnén den 18e Nov. Det var en så peppande tid, vi gav oss in i något helt nytt, fick människor i olika städer att dansa till vår musik och det var mycket som hände i mitt liv. Vilken höst, vilka spelningar och vad mycket roligt det ledde till. Är fortfarande evigt tacksam till er som kom och stöttade oss på flera spelningar!

I vår när jag kommer till Sverige igen kommer vi spela ihop igen. Vi har redan en spelning planerad den 8e Juni, ska bli riktigt kul. Det är ju så roligt att få människor att ha en kul kväll, musiken är ju A & O. Längtar tills nästa spelning! <3 Vi har alltid så roligt ihop när vi kör också, allt från förberedelserna till själva spelningen.

// A year ago. We started our dj tour. So much fun!

f0f5523898a71fba948998956e9681f4_980x0_c_85_ns_v4

 fafc80009cff445c8eb1f13a219f3971_980x0_c_85_ns_v4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!