Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHOOTING

Jag sitter just nu med kaffe och ägg och planerar min lookbookfotografering + filmning denna veckan med en fotograf jag träffade igår. Så roligt! Vi planerar locations, känsla, ljus och dag/tid just nu. Så spännande! Way. Nu börjar det närma sig, har just bifogat en massa bilder jag tycker vi ska inspireras av. Studiobilderna på na-kd fotas såklart på en proffsig modell och så kör vi lookbooken på mig här, blir svinbra. Kommer ihåg min första kollektion, då släppte jag nyårsklänningar (2013) och tog in mina kompisar som modeller och så fick jag igenom att plåta uppe på Scandic Sjöfartshotell i Stockholm, det var den bästa ”rooftopkänlsan” jag kunde få. Jag tror locations blir lättare denna gången….. =) Särskilt att få till rooftopbilder.

Här nedan ser ni en av bilderna från kampanjen 2013, min första kollektion. Kul! Nu ska jag gå och träffa Hector, den PT’n som förmodligen kommer att lyckas träna mig så att jag inte kommer att kunna gå i morgon. Hjälp! ”See you tomorrow, it’s gonna be tough Sanne” sa han innan vi skiljdes åt. Ops.

// Planning my shoot this week. Remember my first shoot for my NYE collection 2013, I found a location in Stockholm where we could get this ”rooftopfeeling” that will hopefully be easier for this shoot haha. This feels so long ago, time flies. Yeah so down here is my first collection, first lookbook and i brought my friends to model with me. Such fun times! So excited about this shoot though!!! It’s going to be insane. Getting closer the launch…. =)

/IMG_0399ret-682x1024 IMG_0459ret-1024x682 IMG_0482ret-1024x682

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che