Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SCARED.

Jag är alldeles mörkrädd för att det ska hända något här i NY, jag har hela NYC mitt framför ögonen på mig just nu från köksbordet, jag skulle se förmodligen se kaoset om det skulle ske något. Den andra byggnaden där vi bor skymmer precis World Trade Center (One world trade center) och jag har många gånger tänkt på när jag varit nere vid vattnet när tåget och färjan går hur fruktansvärt det måste varit för dom som såg flygplanen köra rätt in i tornen. Helt obegripligt!

Jag hoppas verkligen verkligen att det kan bli ett slut på detta. Isis har uttalat sig om att Washington är näst på listan och det verkar stämma enligt rykten. Nej jag blir alldeles mörkrädd…. Det är ju krig just nu. Såg precis på aftonbladet att Tyskland fått utrymma fotbollsarenan ikväll på grund av en konkret hotsituation..

// Just so scared of what’s gonna happen in this world.

IMG_2840 IMG_3752

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!