Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BYE MY LOVE.

Åh, i morse åkte grabbarna iväg till Kanada på roadtrip och kommer inte hem förrän om en vecka igen. Kommer längta ihjäl mig!! Vi har inte varit borta från varandra mer än 3 nätter hittills och det var verkligen tillräckligt länge. Well, tur att det finns telefoner och att jag har mycket jobb!

Nu sitter jag vid matbordet och äter frukost, solen skiner in och klockan 12.00 har jag en PT-tid. Spännande! Vid 16 ska jag in till stan på ett jobbmöte, det ska även det bli spännande! Hoppas detta blir en bra måndag, är peppad på en ny vecka med mycket jobb och planering inför lanseringen, kläderna kommer släppas 1a December och na-kd kommer shippa worldwide.

// This morning J left to Canada for a week. So sad about it, gonna miss him so much. Im glad I have so much work to do this week. Well, it’s gonna be so much fun when he gets back. Glad there is phones!!! =) Now im working, going to meet a personal trainer at 12. How fun? Sun is shining and i have a lot work today. Going in to the city later for work, so exciting. Happy about a new week with a lot of work and it’s just getting closer the launch on Dec 1. Shipping world wide!

Skärmavbild 2015-11-16 kl. 17.11.44

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Min sambo är borta i 10 nätter från och med igår. Så länge har vi aldrig varit ifrån varandra på 7 år <3
  Men vi fixar det, eller hur? 😉 jag har handlat hem god mat, nya böcker och försöker planera dessa dagar så dagarna ska gå snabbt!

  Sara 2015-11-16 18:42:41
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åh det är en lång tid det med.. förstå hur härligt när man får ses igen? 🙂 of course we do!!! kram på dig!

   Sanne Alexandra 2015-11-17 18:45:57
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!