Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY WEEKEND

Då var det helg och vi har en helg ihop! Nästa vecka är J på roaden i en vecka på bortamatcher och jag skulle åkt till Sverige men behöver stanna och jobba. I eftermiddag när han kommer hem ska vi bara till en skräddare och sy upp kostymer till honom och sedan ska vi laga middag ikväll och ännu senare ikväll kommer J’s barndomskompis plus flickvän hit och ska bo här över helgen.

Jag tänkte slänga ihop en asiatisk sallad ikväll och leta upp någon bra film. Mysigt! Jag tänkte stänga igen datorn, släppa mailen och allt jobb nu och smita ner till gymmet och köra typ 20 min på crosstrainern eller löpbandet och sedan göra mig riktigt redo för helg. Måste smita ner ner till matshopen och handla mat också och sådant inför helgen men i övrigt en så lugnt dag. I morgon är det match, roligt med helgmatcher tycker jag. Nej nu ska jag ta HELG, på riktigt denna gången, underbart. Här nedan kommer lite bilder från när vi lagade middag förra veckan när Simone var här. Middagar är livet?

HÄR kommer ett sådant sjukligt bra låttips till er! LOVE IT.

// Weekend. A chill one. We are gonna have dinner tonight, just the two of us before J’s friend and his girlfriend are coming here for the weekend. Next week J is leaving for a week, so sad. That’s why im so happy that he’s home for the weekend. Love having dinners at our place, one of the best things in the world acutally. Now im gonna go down and do grocery shopping. Have a wonderful weekend u guys!

IMG_1878 IMG_1887 IMG_1896

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hoppas du får en underbar helg nu och bara njuter av livet 🙂

    ISA 2015-11-13 23:38:38 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Hej Sanne 🙂 Jag såg en bild på din instagram när du har en grön glitterklänning på dig som är din design. När finns den att köpa? Jag blev helt förälskad i den och hade velat ha den på jobbets julfest i början av december. Finns det någon chans att man kan köpa den tills dess? Såå himla fin verkligen. Tacksam för svar! Kram på dig 🙂

    Sophie 2015-11-13 23:28:55
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!