RAINY DAY

Hur mysigt är det inte att det regnar? Här borta gör spöregnar det utanför fönstret. Jag har suttit med en kopp kaffe hela förmiddagen och jobbat. Har precis skypat med en tjej på na-kd (sajten jag lanserar på snart) som är SÅ duktig och peppande, gillar henne massor och känner mig trygg över att ha henne vid min sida jobbmässigt, precis som dom andra på na-kd. Vi har gått igenom vad som behöver göras inför lansering, det närmar sig och mina produkter plåtas antingen denna veckan eller nästa, det ska sättas så fort vi vet hur snabbt kläderna kommer dit. Vi har även planerat markandsföring och mycket annat, jag vill verkligen nå ut med denna kollektionen även här borta. Funderar på att styra ihop ett event för alla flickvänner/fruar till killarna i laget, det vore kul. Tänkte planera det i morgon… =)

Nu ska jag jobba klart här och sedan börja styra lite lunch. Njuter av en helt vanlig vardag med regn och massa jobb! Ikväll är det match igen så jag tänkte åka dit en sväng, ska man våga köra första gången idag? We’ll see…

Förresten, någon av er läsare som är duktiga på att göra loggor? Jag vill ha en ny SanneAlexandra logga så maila mig på [email protected] med ämnesraden SA-logga ifall just du är sugen på att knåpa ihop en åt mig. Vore kul att samarbeta med någon av mina läsare, det är ju ni som tagit mig dit jag är idag, det är ni som fått mig att vilja starta en webshop från första början!

Här nedan kommer lite plagg från kollektionen. Halternecktoppen & mjukisdressen. Bättre bilder kommer!

// How cozy isn’t when its raining? Love it. I have a lot of work to do today so i just enjoy the time with my computer and my coffee. I have just had a skype meeting w a girl from na-kd, she is so good and i feel so safe having her by my side on this project. We have been planning the next coming weeks and how to promote the collection. So excited! Now im gonna get rid of some emails and then make lunch for us, J has a game tonight so until then im just gonna work. Love basic tuesdays like this.. =)

Skärmavbild 2015-11-10 kl. 17.02.18 Skärmavbild 2015-11-10 kl. 17.02.08

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!