JUST LOVE TO WORK

Nu hela morgonen har jag spenderat framför datorn, samlat information till en kampanj jag ska göra på en sajt ni känner till med mitt gamla lager. Den 11/11 kommer den kampanjen ut så i will let you know när ni kan shoppa tokbilligt från mina gamla kollektioner.

Hur som helst. Till det dom nya kollektionerna. Förstår ni känslan av att lämna allt gammalt och bara kliva upp 20 steg? Allting kommer att förbättras så galet mycket nu när jag lanserar igen. Från och med att jag lanserar på na-kd (in och signa upp!) så kommer mitt lager finnas där så det är där plåtningarna kommer göras på proffsmodeller (inte som förut när jag använde mig själv pga att det var smidigast och jag inte hade någon budget!) ordrarna kommer packas där av folk som jobbar med det på heltid (inte som jag som packade dygnet runt samtidigt som jag gjorde allt annat + extrajobbade för att gå runt) någon sitter med kundtjänst, någon utvecklar sajten na-kd och så vidare. Ni förstår utvecklingen för mig! Listan kan ju göras lång på vilket stort framgångssteg det här är rent karriärsmässigt. Sedan att det ska sälja också, det är såklart A och O för att det ska rulla på och jag ska kunna köra vidare men att jag får den här chansen att i alla fall prova göra det på det här sättet, på det riktiga sättet är så roligt och det jag vet att jag är bra på, det är att ta fram plagg, sälja och marknadsföra.

Mina leverantörer nu är så sjukt proffsiga, jag har aldrig varit med om något liknande. Den här fabriken i Hongkong jobbar annars med stora bolag som Nelly, Rut & Circle och massa stora märken från Sverige (och såklart andra länder) och så nu med na-kd som snart lanseras och därav har jag fått chansen att jobba dom genom att na-kd tror på mig. Jag har fått lära mig så mycket genom att börja jobba med dessa människor omkring mig nu, na-kd och fabriken i Hongkong, det har varit som att jag gått i skolan 8-14 varje dag egentligen. Nu igår när mina nya samples kom hem var det så roligt att kvalitén var så bra och att plagget nu såg ut precis som jag alltid velat, med proffsigt label, hangtag, tvättråd, storlek och att storlekarna håller måtten och att sajten na-kd såklart leverarar en riktigt bra webshop med smidiga shoppinglösingar, bra storleksguide, grym kundtjänst och korta leveranstider. Jag kunde helt enkelt inte göra allting själv, nu får jag äntligen fokusera på det jag kan och bara det tar ju tid, ingen människa kan göra allting själv och få det bra. Jag klarade det första året men sedan gick det över styr.

Så roligt. Nu hoppas vi detta går vägen hörre ni! Jag känner verkligen så starkt för detta och det är så viktigt för mig, hoppas ni kommer gilla mitt nästa släpp!! <3 Längtar och jag har SÅ längtat efter denna dagen då jag kunde få göra detta på riktigt. Tack na-kd och Jarno för att ni valde att signa mig så fort och för att ni tror att jag kan göra detta tillsammans med er.

Glömmer aldrig när jag satt och funderade på hur jag en dag skulle våga åka till Borås och Nellykontoret och visa upp mina plagg för att försöka få sälja dom där, jag vågade aldrig mig riktigt på det eftersom att jag hade i bakhuvudet att jag skulle ha ett så sjukt bra och lite större sortiment att visa upp och inget halvdant, ville ju inte ha ett nej. Men så nu i våras medan det mesta i mitt liv, både jobb och privat krashade dök Jarno upp och ville signa mig till Na-kd, denna nya sajten som snart lanseras och vi alla väntar på! Jarno är grundaren av Nelly och där och då kändes det som att allt jag någonsin drömt om jobbmässigt gick i uppfyllelse så nu ska jag jobba för att denna kollektionen säljer, jag har jobbat på den i snart ett år och kvaliteten och allting är så noga utvalt. SNART FÅR NI SHOPPA IGEN!! <3<3<3

Följ dom på instagram @nakdfashion och mig på @sannealexandra

IMG_8267

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • När öppnar NA-KD lanseringen då???

    Izabella 2015-11-16 02:11:24
    Svara
    • Svar på Izabellas kommentar.

      såg på deras snapshat nu nakdfashion att det är såååå nära nu, timmar eller dagar!!! 🙂 iaf innan novemeber är slut!! WIHO!

      Sanne Alexandra 2015-11-17 18:46:38
      Svara
  • GRATTIS SANNE! Det är så stort!! FAN VA GRYM DU ÄR!!!!! Du är så värd denna dröm och lycka till! Redan snappat upp några godigar av dig!!

    linda 2015-11-06 13:00:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!