MONDAY, WHAT A MONDAY

I morse började jag med 40 minuter på löpbandet med framgångspodden i öronen, det blir så mycket lättare med distraktion, särskilt när det är en så inspirerande sådan. Åkte sedan in till stan och mötte upp en vän, vi provade The Butcher’s Daughter till lunch som är både ekologiskt och veganskt. Supergott, tips är att prova en av deras juicer eller smoothies samt deras spicy kale ceasar salad, så himla god!

Efter lunch strosade vi i flera timmar i Soho, jag fick med mig ett par skor ett par jeans hem jag velat ha ett tag från Zara. Ska visa er! När vi var trötta i benen hamnade vi på Nomo, drack ett glas bubbel och tog in en massa goda förrätter. Restaurangen på Nomo, Isola Trattoria är verkligen att rekommendera, deras minitacos var sjukt goda! Tog sedan en uber hem och avslutade denna måndag med lite surr på baren i huset vi bor i. Så mysigt! Nu har vi krupit ner i sängen och ska sova. I morgon tänkte vi sticka in till Brooklyn och hänga innan vi ska kolla på J’s match som dom lirar på Barclay Center i Brooklyn mot NY Islanders. Kul!

Godnatt Usa och god morgon Sverige! PS. Jackan som Simone bär kommer in på min shop och på Na-kd.com inom kort. Puss!

// Today we had a great day. Started with a great work out and then we went in to the city for some a great lunch at The Butcher’s Daughter and then we did some shopping. Ended up at Nomo for a drink and some appertizers, I highly recommend Isola Trattoria. So nice, try their mini tacos. Wow! Ended the night at the bar in the building, girl talk and some rose wine. Now are gonna sleep, so so tired. Talk to u tomorrow. G night!

Skärmavbild 2015-11-03 kl. 07.35.09 Skärmavbild 2015-11-03 kl. 07.35.51 Skärmavbild 2015-11-03 kl. 07.35.33  Skärmavbild 2015-11-03 kl. 07.36.06

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • du har en sån härlig och inspirerande blogg Sanne! Jag har följt dig nästan sen start, men har under 3 år ”glömt bort” att läsa din blogg! Såå himla glad att jag hittat tillbaka hit! Även om vi lever helt olika världar, jag i Sverige med mina tuffa studier o du i NY med din FAB vardag! Så är det sååå inspirerande att titta här o få drömma sig bort mellan studiepauserna! Du är en sån äkta och härlig person det syns igenom och jag önskar dig all världens lycka och framgång med allt i livet! Ha det bäst och fortsätt att leverera med bloggen!!! Kraaaam från en gammal läsare

    S 2015-11-03 08:15:02
    Svara
    • Svar på Ss kommentar.

      Åh tack!!! Vad roligt att du hittat tillbaka 🙂 Lycka till med alla studier och tack för pepp och stöd! Tack tack, jag blev verkligen jätteglad för kommentaren. Stor kram!!

      Sanne Alexandra 2015-11-03 16:17:42
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!