BEST WAY TO START THE DAY

Bästa starten på dagen? Att träna! Fördelar med att träna på morgonen?

1. Du blir piggare. För mig är detta så himla sant, jag går till gymmet, piggnar till får en massa endorfiner, känner mig starkare (och bättre!) och sedan hoppar jag direkt in i duschen och känner mig redo för dagen. Om jag går direkt upp ur sängen och inte tränar hamnar jag vid datorn i mjukiskläder till på eftermiddagen, typ.
2. Du äter bättre! Du sätter en positiv ton direkt, börjar du dagen med vitt bröd med smör och sylt så fortsätter du ofta i samma spår. Börjar du dagen med träning och en nyttig frukost forstätter man oftast i samma riktning!
3. Du kickar igång ämnesomsättningen! På morgonen förbättrar din metabolism, och en snabb metabolism ökar energiförbrukningen och påverkar hur snabbt (eller långsamt) du bränner fett. Styrketräning i sig förbättrar metabolismen. Det är som träning på morgonen ställer in kroppen på att bränna fett resten av dagen.
4. Du har fått det gjort och har hela dagen framför dig! Jag tenderar att hitta på en massa annat som verkar roligare på eftermiddgen/kvällen istället för att träna. Jag tycker det är så skönt när man vid lunch redan vet om att man är färdigtränad och nästan klar med allt det viktiga för dagen.
5. Du får bättre aptit! Vi ska försöka äta 6 mål om dagen för att må bra, hålla blodsockret i en bra nivå och för att hålla en bra förbränning. Jag försöker äta frukost, litet mellanmål, lunch, mellanmål, middag, något litet på kvällen och det är större chans att jag kommer ihåg detta och är noggrann när jag tränat på morgonen och fått igång aptiten ordentligt.

Let’s do this! Nu tänkte jag och Simone smita ner till gymmet. Jag tänkte lyssna på framgångspodden med Jarno Vanhatapio, grundare av Nelly.com. Det är både en vän och jobbpartner till mig så det ska bli svinkul!

// Start the day with a great work out. BEST start of the day!!

765962a34ef6b9e244cf642fedd968ba_980x0_c_85_ns_v4 fe09388352bf57c1257b88eee253d1f8_980x0_c_85_ns_v4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!