BALMAIN VS HM

Balmains samarbete med H&M är definitivt det bästa som har gjorts tycker jag, utan tvekan. Ni som läst min blogg länge vet att jag ofta använder Balmains skinnbyxor i mina kollage, dom är ju dom snyggaste på marknaden. Jag har själv skickat designat plagg som har varit Balmain-inspirerande och innan jag visste om detta samarbetet skickade jag ner en skiss på liknande byxor som var svåra att göra, det krävs lite jobb och det är svårt att få utpriserna i samma prisklass som jag ligger nu. Däremot har jag ett plagg till i vår som är Balmain-inspirerat. Ni får se det senare!

Men nu till samarbetet. Jag är helt förälskad i kollektionen och min fotograf och vän Frida var ju i NY och plåtade den ”hemliga Balmaninfesten” och fick känna och klämma på plaggen och sa att dom var lika fin i verkligheten. Hon sa även att skinnbyxorna (som även finns i smaragdgrön mocka, dör!!!) var sjukt snygga på. Jag skulle kunna göra mycket för dom där två byxorna alltså.

Release 5e November. Nästan så att jag till och med jag skulle köa, eller kanske tälta utanför om jag får tag i byxorna.

// LOVE the collaboration. H&M & Balmain = Dream come true

balmain/hm

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!